Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz jsme to tu meli. Topolankova vlada padla a Paroubek nesestavoval novou vladu. Ani v roce 2009 ani 2010. Nemel s kym jit do holportu. Dnes, jak se mi zda, predcasne volby nebudou. A pristi rok se zase uvidi, zda ti pravi budou moci tu novou vladu sestavit. Ja tomu neverim. A kdyz ano, budeto zase koalice minimalne tri stran a podle dejin 21 let CR vim a predvidam, ze ten, kdo zacne vest tuto vladu, na jejim konci urcite nebude. Takze zacnem od piky.

3 0
možnosti

J82a17n 70R68á39ž

16. 7. 2013 14:35

O tom,ze Nečasova vláda bylo asi to nejhorší , co nás mohlo potkat, souhlasím. Ale s argumenty,které jste použil,ne! Mohl byste sdělit názor jak snížit emise v ovzduší na Ostravsku a zachovat tam konkurence schopný průmysl a neplést se do vnitřních věcí Polákům?...to,že se v Ostravě špatně dýchá se vládě vyčitat nedá. Jsem nekuřák a kuřácké prostředí mi vadí, ale nikdy by mi nenapadlo bránit restauratérovi provozovat kuřáckou restauraci,protože nerušené užívání svého vlastnictví je základním atributem svobodné společnosti.. A pan Heger svými militantními proti kuřackymi a proti marihuanovymi názory znechutil kde koho...takže jemu zrovna něco vyčitat v tomto sméru  nejde...i když v mnoha jiných by se toho našlo hodně.

0 0
možnosti

J79a10n 71H27o20r48a

16. 7. 2013 14:30

Řekl bych autore, že kdo chce psa bít..., alespoň jste argumentoval věcně a ne "stádně", má to hlavu a patu až na ty daně - DPH je daň nepřímá. K tomu snad jen doplním, že v době nerůstu se těžko plánuje výběr daní přímých a má-li se pokrýt výdajová strana rozpočtu, pak nezbývá než vsadit "na jistotu"...

0 0
možnosti

L98u98b63o18š 60K59r62i36m39l

16. 7. 2013 14:20

Dobrý den, jen pár poznámek pro úplnost.

ad.1 Obžaloba není vina a hlavní pochybení není na straně paní Nagyové, ale na straně vojenské rozvědky ke které ona ani premiér nemají žádné kompetence. S trafikami nesouhlasím a s s jejím jednáním také.

ad.2 Rozumím všem zastáncům co největšího prostoru bez vlivu člověka, ale s ohledm na sousední Německo mne zaujal poměr bezzásahových zón u nás a v Německu. Nerozumím tomu, proč by stát měl financovat neziskové organizace, které jdou proti němu a neustále se s ním soudí. Emise na Ostravsku jsou kapitola sama pro sebe, protože za posledních 13 let došlo ke snížení emisí z průmyslových zdrojů na území ČR na cca 3 promile úrovně z roku 1995 a přesto je stav ovzduší horší než v roce 1995. Že by byla chyba mimo naši republiku?

ad. 3 Jestliže platí první polovina Vaší věty, tak druhá nedává smysl. Osobně preferuji nekuřácké podniky.

ad. 4 Naprostý souhlas, ale je zde velký odpor státních zaměstnanců proti jednotnému inkasnímu místu a stejně tak včetně opozice v Parlamenu.

ad. 5 Zde stojí za to popsat starý systém, který bylo nutné nahradit, neboť jsme byli jedním ze dvou států EU, kde bylo možné registrovat jedno vozidlo vícekrát. Toto umožňoval starý offline systém se sběrem dat pomocí datových nosičů z jednotlivých okresů a také v něm nebyla validace vstupních dat ( v barvě jen barva  a ne typ vozu a pod.)  ad.6 Petr Bendl bylů po dlouhé době ministr , který dokázal obhájit zájmy zemědělců na půdě EU a stejně tak v rámci možností se snažil udělat pořádek v LČR změnou v dozorčí radě a managementu. ad. 7 Naprostý souhlas ad. 8 Parlament a z něho odvozenou vládu volím na čtyři roky a protože předpokládám, že vláda bude i věci nutné a potřebné, tzn. nepopulární, tak pro mne opravdu není důležitý žádný "reprezentativní" průzkum u kterého neznám otázky a ani metodiku hodnocení. Přeji hezký den :-)

4 0
možnosti
Foto

Vy opravdu nerozumíte tomu, proč by měl s 

tát financovat nevládní organizace které se sním soudí. A rozumíte tomu, proč by měl stát financovat stání zatupitel[>-]ství, které posílá do vazby svaté zákonodárce a dokonce i expermiéra. Copak to jsou peníze toho státu, to jsou peníze danových poplatníků.

0 0
možnosti

L56i37b50o35r 68S70y39n42e48k

16. 7. 2013 13:57

Myslím, že těmi procenty, jste řekl vše důležité. Karma.

1 2
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License