Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Chapu to dobre, ze se snazi umele/lzive navysit problem, takze se lide snaze presvedci o nutnosti zasahu?? Jinak koho problem zajima, je hezky vysvetlen na: http://www.sumava-kurovec.cz/include/Stanovisko%20CBDR%20110404.pdf  ....myslim, ze jmena uvedena v dokumentu jako doc Bures, prof Zima, prof Novotny atd jsou dostatecnou zarukou (v podstate neni vetsi:)

1 1
možnosti
JM

Uměle a lživě navyšují problém pouze ti nazelenalí docenti a profesoři napojení na granty z EU. Oni totiž všichni tihle "ochránci" zapomínají na to, že člověk je součástí toho, čemu říkají příroda. Je pouze lidská ješitnost myslet si, že se zákonitostem přírody nějak vymykáme, nebo že je dokážeme ovlivnit.

0 2
možnosti
Foto

Brno! Ničte Brno, oni si s Vámi brňáci už poradí. Na Šumavu nelezte. Z toho Vašeho zeleného dobra se bude vzpamatovávat desítky let.

2 4
možnosti

14. 3. 2013 18:48

Proboha, vy jste bl...

4 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License