Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

ehm

10. 4. 2010 13:16
V Žabovřeskách by to nešlo bez

ochotných "nájemníků ze Žižkovy ulice" , co by mohli "vstupovat" do řízení, dokud by riziko nebylo úplatkem "vykryto".  Možná jde o adresu Žižkova 56 - přímo proti předmětné proluce. Možná jde konkrétního o nájemníka, bývalého člena  rady městské části.... ale to naše schopná policie nikdy nedokáže.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

7. 4. 2010 17:10
Bohužel

za vytváření všelijakých nesmyslných povolení jsou zodpovědní i zelení a to v nemalé míře.

0 0
možnosti
KV

KarelV

7. 4. 2010 15:37
Zmíněné příklady

však stejně nejsou tím, co požírá peníze ze státní pokladny... Tyto příklady berou peníze z kapes podnikatelů či jednotlivců.

Co ale způsobuje vysoký státní dluh jsou předražené zakázky - a to i takové, které prošly jakýmsi výběrovým řízením. - A těch je bohužel nepočítaně !!!!!!!!!!!! RvRvRv ... a vsadím se, že za mnohé nikdo ani úplatek nedostal (zakázka připadla osobě spřízněné).

0 0
možnosti
BH

BoboHml

7. 4. 2010 15:44
Re: Zmíněné příklady

mohl bych souhlasit s tím,že zakázky získávají podivné firmy a jsou předražené

co se týče úplatku,je úměrný zakázce,kterou chce podnikatel získat a podle mne pak o úplatek také zvedne cenu.Nevím kolik podnikatelů uplácí,ale pokud se ty částky sečtou bude to pak asi dost velká částka,kterou zaplatí daňový poplatník

Můj názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License