Diskuse

Kalousku vydrž

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

jafava

5. 3. 2011 9:26
Ministr Kalousek mne svojí reakcí potěšil.

Stát má jiné povinnostri než financovat sportovní monstrakce - od toho tu je tuším jedna hazardem se zabývající firma, která z toho důvodu neplatí daně.

0 0
možnosti
SP

Skeptik Pavel

5. 3. 2011 0:02
A vůbec bych se nedivil

kdyby zbystřili v Mostu. tam je automotodrom postaven dle přání pánů ekologů v rekultivované krajině. Autor si povzdechl že starý okruh, to byla jiná trať, ano  vedla po stávající silniční síti. Ale dnes by byl řev kvůli hluku  a OS by neustále bombardovala stížnostmi, že se překračují hlukové limity. A jinak VC pochopitelně není ztrátový podnik. Jenže ten zalistovací poplatek se razantně zvýšil. Na daňových výnosech tento podnik státu přispívá stamilionovými částkami. Jinak VC v Brně je jedna z nejnavštěvovanějších z podniku MS.

0 0
možnosti
SP

Skeptik Pavel

4. 3. 2011 23:49
Ach jo,

opět si někdo přihřívá svoji oborovou polívčičku. Svět není černobílý, někdo rád lesy, jiný hukot motorek. Ano, nebylo to citlivé řešení umístit automotodrom do Podkomorských lesů. Ale při tehdejší ochraně ZPF bylo nemyslitelné aby jej postavili někde v otevřené krajině. A dnes by to zase neprošlo přes proces EIA . Někdy mám pocit, že lidé typu Vlašína by nejraději zbourali Brno celé.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

4. 3. 2011 13:44
Typický jenostranný postoj.

 To, že při Velké ceně nejsou plně obsazeny hotely, ještě neznamená, že stát z tohoto podniku nemá přínos. Třeba jenom daně z požitého alkoholu a tabákových výrobků, pohonných hmot a potravin, které návštěvníci nakoupí, výrazným způsobem posilují místní ekonomiku. To ale těžko vysvětlíte člověku, který, je zahleděn do jednoho oboru a ostatní věci jdou mimo něj.

0 0
možnosti
ZD

zchátralý důchodce

4. 3. 2011 12:37
Autor

má jediné hoby. Za milony budovat podchody pro žaby pod silnicema. Samozřejmě za obecní miliony. A na konci tunelu mají potom čápy sámošku.

0 0
možnosti
H

hukot62

4. 3. 2011 12:37
Kalousek

musí ušetřit pro svý kámoše Hávu,Šťávu a spol!;-D

0 0
možnosti
H

honys

4. 3. 2011 11:42
Kalousku vydrž

Autor ani nemůže nic chápat, protože je to zelený ekoterorista a ti nechápou vůbec nic . Velká cena Brna je naší velkou tradicí a je jedním z mála podniků kterými se můžeme chlubit. Ještě jsem neslyšel, že by si někdo stěžoval na řvaní motorů při závodech. To, že se arogantní Kalousek vyjádřil jak vyjádřil je bohužel velmi smutné, protože státní pomoc tomuto podniku by jen zvýšila prestiž ČR a oproti trvalému rozkrádání státního majetku nejvyššími politiky by požadovaná částka byla jen jedním zrnkem písku v návějích korupce nejvyšších státních představitelů. Jinak i já si přeji aby Kalousek ještě nějakou chvíli vydržel, protože po čtyřech letech jeho současné práce ho střední a nižší vrstvy poženou svinským krokem od koryta tak rychle, že se tomu bude asi i on sám divit..

0 0
možnosti
D

dampfer

4. 3. 2011 11:36
Prosím

napsal jsem tehdy protestní dopis předsedovi bolševické vlády Ing Lubomíru Štrougalovi a prosil jsem ho, aby nelikvidoval krásné lesy mezi Žebětínem a Ostrovačicemi a postavil závodní dráhu na Mostecku a okolí, kde jsou tisíce hektarů úplně zničené země.. Odepsal mi 18.tajemník, že je to v zájmu turistiky a slávy socialistické vlasti. Všechny ty geje z Duhy, Jihočeských matron, a jiných aktivit nesnáším, ale současný brněnský okruh je vředem, který by se měl uvést do původního stavu. Hotely jsou zcela prázdné, až na pár otylých bafuňářů, lid obecný žije v přívěsích, pod stany a vyžírá hektolitry rezavého moku. Akorát tak udělají biznis slovenské prostitutky, které se do Brna slétnou jak masařky na exkrementy.

0 0
možnosti
HM

ladhela

4. 3. 2011 11:35
to

jsou důsledky krajského nesmyslného proplácení poplatků ve zdravotnictví .peníze prostě chybí ..

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

4. 3. 2011 13:21
Re: to

No tys to tedy rozsekl. ;-D

0 0
možnosti
FS

aroneček

4. 3. 2011 11:17
Autor nic nechápe,asi upad.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License