Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61.

30. 3. 2012 19:01
tak já mám námět

protože Hnití tuha sosá ze státního (nevím jestli pouze nepřímo) tedy si vás platím ač se mi to příčí, mohu si snad dovolit námět. Prosím zkuste chodit od domu k domu a přemlouvat občany aby netopili ostravskýma raketama a bursíkovýma briketama (krabice od mléka nacpaná odpadky) . Udělá te tím pro ŽP mnohem více než přivazováním se ke stromům nebo blokováním dálnic.

0 0
možnosti
VH

vlahu

30. 3. 2012 16:09
možná je to sobectví

doby a lidí ve stylu "vydělávej, utrácej, věnuj se sám sobě..." Dobrovolnictví se moc nenosí, je to škoda, něco na tom dokáží změnit třeba povodně, ale jen krátkodobě. Na našich vesnicích už snad úplně mizí taková sousedská výpomoc apod.  Svolejte dnes brigádu a budou vás mít za blázna. Co s tím?

0 0
možnosti
MS

Michal007

30. 3. 2012 14:14
Čtvrté úskalí

Já pokud možno vše organizuji, ale sám to nedělám a za nic naručím.

Obraz ideologů všeho druhu.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

30. 3. 2012 11:14
Dovolil bych si přidat jedno rozlišení

Ta paní, co chtěla čistit les, tak měla chuť něco dělat. To je pozitivní. Ovšem ti lidi z Bavor stejně jako mnoho jiných prudičů nechtějí dělat nic, ti chtějí jen bránit jiným, aby něco dělali. A v tom je ten rozdíl!

1 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License