Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Též se připojuji k výzvě níže diskutujícího Martina Jirouska, abyste nám sdělil jedinou pozitivní věc, kterou Karel Schwarzenberg vykonal pro naši republiku.

1 0
možnosti
Foto

rad

Z důvodu pokusu o diskreditaci osoby Miloše Zemana a celé jeho kampaně jsme byli nucenu k vydání tohoto prohlášení: http://www.zemannahrad.cz/novinky/prohlaseni-ke-slovum-karla-schwarzenberga.htm

5 2
možnosti
Foto

takže další nevolník volící vlastizrádce, kolaboranta, korupčníka, podvodníka a destruktora ČR ....... no- vybrat jste si vážně "uměl" Rv

6 2
možnosti
JR

J90a64n 62R38á33ž

23. 1. 2013 14:57

Pane Vlašíne: V pátek nebo v soboru vezměte volební lístek se jménem K.S. a s radostným výkřikem "Jasná volba Karel Schwarzenberk! (aby všichni ve Vašem okolí  věděli, koho volíte) jej vhoďte do urny. To stačí. Nám ostatním to sdělovat nemusíte.Nám je totiž v naprosté většině naprosto šuma fuk, koho volíte!

8 1
možnosti
MJ

Zkuste říct jednu pozitvní věc, kterou KS vykonal a tím se zlepšil život lidí v ČR. Nejsem náročný, JEDNU jedinou.

7 2
možnosti
Foto

taková neexistuje

5 2
možnosti
PV

Neni nad to, oznacit vyrazem, za ktery by prispevek diskutera byl smazan, ty, jenz se nejsou schopni smirit činy obou kandidatu, a proto nejdou volit. Nicmene je videt, ze Vam to v konecnem dusledku nevadi, ikdyz to jde proti Vasemu presvedceni. Holt taky politik.

4 0
možnosti
Foto

Tak jste zde pronesl svou volbu a musíte být spokojen, že o tom ví většina čtenářů tohoto blogu. Jak málo stačí k lidské radosti.;-D

5 5
možnosti
MV

To se našim zákonodárcům "povedlo", nemyslíte? Rozhádat českou společnost a rozdělit ji na 3 tábory - příznivce MZ, příznivce KS a ty, kterým je to jedno.

4 0
možnosti
MK

M29i58l62a95n 82K40e88s69l

23. 1. 2013 13:58

Já v tom jasno nemám.Nemohu jaksi sežvejkat,že prezident Beneš byl zločinec a bratři Mašínové a spol.hrdinové.Mám si popletené hodnoty,že to vidím obráceně.

5 5
možnosti
KV

K30a64r42e13l 56V65í95t87e65k

23. 1. 2013 14:09

No vidíte to, žvejkáte tady něco, co nikdy nezaznělo - Beneš zločinec! To jsme my, čecháčkové:-/ A jen tak mezi námi - ty dekrety bylo teda pěkný svinstvo!!A kdyby tenkrát byly stovky či tisíce takových Mašínů&spol., asi by dnes těžko kandidoval na prezidenta bývalý komunista;-)!!

2 6
možnosti
Foto

Buď lidé uvěří demagogickým dezinformací zastánce pivního demokracie, nebo použijí vlastní rozum:-/

4 5
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License