Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Sťor

13. 10. 2010 19:29
Máte zmatené pojmy

Majitelé hotelu nejsou teroristi, jen využili svého zákoného práva, nesouhlasit jako sousedé s výstavbou Janáčkova centra. A že se nikdo neozval ? Není to náhodou tím, že velká většina občanů města považuje (stejně jako já ) vybudování Janáčkova centra zrovna na ul. Veselé za výplod chorého mozku ? Taková stavba nepatří do již tak dost namačkaného centra města, kde není kde zaparkovat, úzké ulice jsou neprůchodné i neprůjezdném večer plné bezdomovců, výhled nikam a žádné panorama ? To si Janáček nezaslouží. Já bych to viděl někde na Kraví hoře, uprostřed parku, panorama, výhled na Brno, velké parkoviště, klid od dopravy, tramvají a hlupáků.

0 0
možnosti
P

pavel.61.

13. 10. 2010 18:33
asi se hotelieři od vás konečně nakazili

Proč nezjistíte ty jejich důvody aby měl Váš článek aspoň nějaký smysl?

0 0
možnosti
K

Kozel_

13. 10. 2010 17:04
Hoteliéři mě nezajímají

Zajímají mě ale ekologisté. Tím myslím "ekologické" aktivisty. Nejde o žádné ekology, pokud ekologii beru jako přírodní vědu. Takové "sociální ekologie" jsou pseudovědecké, humanitní disciplíny, parazitující na ekologických problémech a rozvíjející další témata. Např. nechápu, proč ekologisté tak vehementně prosazují nadstandardní výhody pro homosexuály a určité etnikum. Nebo kafrají do výchovy dětí - ochrana přírody?

Kde to je, že by si nějaká ideologie, čerpající navíc z marxismu, vypůjčila název z vědecké disciplíny. Ekologie má vztah k ekologistům asi jako špičková lékařská věda k léčitelství. Zde šarlatáni mluví o alternativní medicíně, ale jde o různé náboženské principy z pohanské Číny apod. Předpisované diety typu vegetariánství nebo makrobiotika jsou navíc skutečnými lékaři odborníky spíše odmítané.

Díky "ekologům" např. nejsou obvchvaty velkých měst, Prahou počínaje. Radši pěkně transit kamionů přes centrum Prahy, jen ať nepokazíme pole nebo louku, kde žijí broučci.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 10. 2010 16:50
Vy nevíte, proč se odvolali, ale víte

že jsou hotelteroristi. Co když mají reálné důvody. Já nevím - ale vy také ne.  Tak až budete přístě blogovat, dejte si práci a seznamte se s fakty.

0 0
možnosti
XX

pivak

13. 10. 2010 16:36
Ja bych se zeptal obracene

Proc najednou vadi, ze se odvolal hotel, kdyz to v pripade ekoteroristickych organizaci nevadi?

0 0
možnosti

Winebibber_už šestý

13. 10. 2010 16:30
koukám na to...

Konečně Vám můžu dát jednou za pravdu... a to v tom, že Vy jste opravdu TEN poslední, který má někomu vyčítat to, že se odvolal proti řízení... :-)

0 0
možnosti
F

Fanýs

13. 10. 2010 16:30
ekoteroristé

Potěšilo mne, že začínáte chápat proč nemám rád ekoteroristy. :-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License