Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Lukáš Pop

28. 5. 2009 17:37
Nevíte o čem plácáte

Používáte mnoho odborných výrazů, a přitom zřejmě nevíte ani význam základních pojmů. Ta zmínka o záporné ceně akcií je hodně směšná a ubohá. A ta čeština - buď jste disgrafik, nebo by jste si ten článek měl po sobě přečíst, než ho publikujete.

0 0
možnosti
NB

j@ck

28. 5. 2009 17:54
mozna vam to ted bude jasnejsi

"Nacházíme se v éře ekologismu, v éře zneužívání životního prostředí - jako věčného lidského problému - k politickému souboji, v éře mimořádného zkreslování stavu věcí, nálepkování a nefér argumentování. Nechci se s tím smiřovat, jde o příliš mnoho. Pojmy jako „ekologická zátěž“, „ekologická krize“ či „ekologická katastrofa“ v našem slovníku častým užíváním zdomácněly natolik, že se jen málokdy a málokdo vážně zamýšlí nad jejich skutečným obsahem. Vžitým klišé se stalo tvrdit (a snad si i myslet) např. to, že trh a ekonomický růst plodí ekologickou zátěž (krizi, katastrofu), zatímco státní moc, legislativa a regulace - „proti trhu a jemu navzdory“ - lidstvu přírodu a ekologickou rovnováhu zachraňují. Tyto teze si jako své další krédo (jako doplněk k tradičnímu požadavku sociální rovnosti a spravedlnosti) přisvojili levicoví ideologové, aby s nimi bojovali proti lidské svobodě, proti svobodnému trhu, proti ekonomickému růstu a konec konců proti jakékoli cestě vpřed. " - Vaclav Klaus

0 0
možnosti
NB

j@ck

28. 5. 2009 17:07
skvela parodie na toto blba na hrade

;-DR^

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

28. 5. 2009 16:55
Pane autore...

...z toho, co jste napsal, by se spíše dalo usoudit, že ekologie je víc ideologie než věda Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License