Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

papazian

21. 10. 2009 18:35
Právě vyšlo nové aktualizované vydaní mapy

rumunského Banátu od Klubu českých turistů, tedy třetí přepracované vydání, které velmi doporučuji. Většina tras je značena podle českých norem, což je úplná rarita. Nicméně i Rumuni objevují tento krásný kout své země, takže se začínají i tamní krajinu více zajímat a vznikají tam i jejich značené cesty, které právě toto aktualizovné vydání zachycuje, zachycuje i informační centra v tomto regionu a mnoho dalších novinek. Řekl bych, že kdo sem chce jet, měl by se podívat na http://www.banat.cz  Mohu návštěvu Rumunska jenom doporučit!

0 0
možnosti
PK

dolch

19. 10. 2009 20:45
Doručit nebo doporučit?

Heleďte, jste si jistý, že nám sem ten Banát doručujete? Nechtěl jste ho spíš doporučit? Ona i ta první varianta by jakýs smysl dávala, ale znělo by to hodně básnicky.

0 0
možnosti
H

hoky

19. 10. 2009 19:51
banát

nikdy nezapomenu na pobyt na Banátu v polovině osmdesátých let, kdy se tam prostě najednou ve vsi objevila parta českých kluků a holek na vandru a způsobila na vsi pozdvižení

všichni z toho máme doživotní zážitek a hrozně rádi se tam vracíme, i když už je to tam o dost jiné

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License