Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

13. 10. 2009 7:58
Evropě to osladíme !

Napadá mě, co dělali naši představitelé po čas našeho předsednictví EU ? Bavili se kravinami a Entropou. Tyto problémy měly být dávno,  jasně a zcla jednoznačně vyřešené.  Inu - Evropě to osladíme !!!

0 0
možnosti
M

maxas

13. 10. 2009 4:47
Ať už to po právní sránce,

vypadá jak chce, existence početné, vlivné a bohaté skupiny lidí, kteří se budou snažit Dekrety prolomit je neoddiskutovatelná. Budou tak činit stále všemi dostupnými prostředky. Spoléhat na podporu "západu" je dětinské, po Mnichovu, Jaltě a r.68 jim může věřit tak akorád nesvéprávný sugestibil. Pravda je že budoucnost a to nikterak vzdálená přinese zřejmě onačejší problémy a na Dekrety už nevybude čas. Odvahu vám mladším!!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

13. 10. 2009 10:27
Re: Ať už to po právní sránce,

Blah Blah Blah ty melodramatiku !:)))) Davej pozor jak te vyvedu rychle z tveho kruteho omylu o zlem zapadu a hodnem vychodu ! Cele Evrope bez rozdilu vcetne vetsiny Slovaku byl osud CSR u "P", a nejen zesi mysleli ze maji sudetaci pravo na sebeurceni, ale navic chteli Evropane Nemce odcinit zato , jak snima "prisne " nalozili po te prvni svetove valce. Takze seje rozhodli odcinit na ukor CSR prez ty sudety. A vasi sousede si po obsazeni CSR Nemci navic chteli vyresit sve uzemni naroky vuci CSR ! Proto se take nikomu nechtelo do valky na strane CSR kvuli sudetum ,a Benes to take vedel. A proto mu nezbejvalo nezli vsadit behem valky na Stalina , nezli se otevrela druha fronta. Stalin udelal z Benese sveho vazala a pres sve lidi v CSR , si delal v Jalte narok na celou CSR, kde mu Churchill pripsal vliv 50 : 50 , ktery pak za pomoci Cechoslovaku zmenil Stalin na 100% vliv. >>>

0 0
možnosti
TK

osvetitel

13. 10. 2009 2:54
Tak se Mojmire u te EU primluv at to Klausovi

podepisi , a bude po problemech, kdyz v jadru stejne nic neriskuji a o nic nejde !:-))

0 0
možnosti
K

kaktusak

13. 10. 2009 1:05
Stalin neprosazoval odsun

S tím přišel prozápadní odboj.

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

13. 10. 2009 2:47
Re: Stalin neprosazoval odsun

jo

ten by je postřílel

0 0
možnosti
PK

krpjan

12. 10. 2009 23:06
Váš výklad má jednu vadu.

Odsun sudetoněmeckého obyvatelstva byla etnická čistka. Ta dnes stojí pod sankcí

jakožto zločin proti lidskosti. Žádný právní akt nemůže něco takového legalizovat.

Jestli ano, pak vyhnání indiánů na západ od Missisippi bylo stejně legální, jako

vyhánění židovského obyvatelstva za Třetí říše, či vyhnání Arménců v Turecku.

O etnických čistkách v Bosně a Kosovu ani nemluvě.P.S. Princip kolektivní viny neexistuje v žádném právním systému.:-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

13. 10. 2009 1:13
Re: Váš výklad má jednu vadu.

Odsun byl správný. Soužití už dál nebylo možné, jedinou další možností bylo přenechání našeho pohraničí Německu, což je nepřijatelné. Nešlo o kolektivní trest, ale o humánní řešení problému.

S etnickým vyčištěním Kosova od Srbů se to nedá srovnávat. S otázkou Židů, Arménů nebo Indiánů už vůbec ne, protože ti byli vyvražděni.

0 0
možnosti
KA

krabi

12. 10. 2009 19:21
Klaus dobře činí

protože u nás existují bud hloupí nebo zlí típkové jako autor ;-€

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

12. 10. 2009 18:37
Proč je tedy takový problém to tam připsat?

A proč ten malej od Henleinů, malej tlustej Bertík Posseltů, tak vyvádí, když o nic nejde? Vše svádí k tomu, že se chystalo za pomoci Zelených Khmérů něco úplně jiného.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

13. 10. 2009 7:17
Re: Proč je tedy takový problém to tam připsat?

R^R^R^

0 0
možnosti
JW

georges

12. 10. 2009 16:26
Goebels by měl radost

jak 100krát opakovaná lež se stává pravdou.Válečné reparace nám byly přiřknuty Vítěznými mocnostmi ze západní části Německa,s níž jsme však nenávazali diplomatické styky,takže to zhaslo.Jenže po zabrání Sudetoněm. majetku Beneš pokračoval dál a  zabíral majetky velkých firem se zahraniční účastí.Bez náhrad.Takže nám je stopli a nechali si je,především měnové zlato.Rok 48 už zabíralo dál.Vláda ČSSR pak v roce 1973 navázala diplomatické styky a uzavřelaSmlouvu o vzájemných vztazích mezi ČSSR a SRN. V této smlouvě byla uznána oběma smluvními stranami neplatnost Mnichovské dohody, avšak československá strana se vzdala nároku na náhradu škod, které touto dohodou republice vznikly.

Smlouvu o vzájemných vztazích mezi ČSSR a SRN. V této smlouvě byla uznána oběma smluvními stranami neplatnost Mnichovské dohody, avšak československá strana se vzdala nároku na náhradu škod, které touto dohodou republice vznikly.

Pak nám alespoň vrátili měnové zlato .Zpackalo se,co se dalo.Co pořád kňučíme?

0 0
možnosti
K

kaktusak

13. 10. 2009 1:14
Re: Goebels by měl radost

Takže to vlastně dopadlo dobře. Problém nastal po roce 89, kdy byl náš národní majetek zašantročen.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

12. 10. 2009 15:56
jo, Mojmire,

ale problem jsou ti smejdi, kteri jsou v parlamentu a ve vlade za zelene Khmery. Hlavne ten rissky protektor, uslintany zdegener!

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License