Diskuse

Americký radar

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

27. 8. 2009 17:54
Já bych řekl

že radar nás te´d pěknou chvilku už nebude vzrušovat. Asi jdete s tím křížkem už po funuse. Pohřeb to byl malý a tichý a nikdo si jej pořádně ani nevšimnul. ;-D!!

0 0
možnosti
FV

fouly

27. 8. 2009 8:47
Radar.

Snad i autor článku pochopí,že přesné údaje o vojenském zařízení nikdo nemůže

vykládat na nějakém vesnickém shromáždění !!

0 0
možnosti
FV

fouly

27. 8. 2009 8:44
Radar.

Je to už nějaká duševní úchylka,nebo co ,stále dokola omílat radar,radar....

Koho může znekliďnovat  zařízení ,které jen něco sleduje,hlavně tedy letadla.

Kolikpak jich asi armáda i civilní letectvo používá ?Navíc se postaví ve vojenském

prostoru a ne někomu na návsi.Názor,žeby obyvatelé Brna měli rozhodovat o radaru

v Brdech je opravdu pitomost.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

26. 8. 2009 22:57
Trvalý stav

Vaše zcestné myšlenky jsou tak trvalo mimo mísu, až by se podle toho daly řídit dodinky, vždycky obráceně a bylo by vše OK. 

0 0
možnosti
K

karel66

26. 8. 2009 22:03
Radar

Kde byli všichni ti antiradaroví aktivisté když jsme podepisovali petici proti raketam Pershing v Západním Německu a v tu samou dobu nám sem rusáci stěhovali jejich SS20 ?

0 0
možnosti
FV

fouly

27. 8. 2009 7:26
Re: Radar

Tenkrát to bylo všechno průzračně jasné.Jedny rakety byly přátelské a druhé

nepřátelské, jenom nevím které byli které !!

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

26. 8. 2009 19:33
Leonid Iljič Brežněv

Eto Vaše dělo.........................?

0 0
možnosti
FV

fouly

27. 8. 2009 8:23
Re: Leonid Iljič Brežněv

Neříkal to náhodou Gorbačov ,když za ním přišli o radu, co dělat , Jakeš a spol, ?!!

0 0
možnosti
D

dutina

26. 8. 2009 19:24
Mě fascinuje,

že za totality jste držel pusinku, jak tady byly ruské základny a sklady s jadernými zbraněmi. Dokažte jak jste proti tomu bojoval. Asi nebylo třeba, ted absolutně nechápete historické skutečnosti a tohle je pro mě šok jak takový vzdělaný člověk napíše tyto hovadiny. Aspoň se zamyslete co je Rusko pro nás za hrozbu. Potom vám možná dojdou další souvislosti.

0 0
možnosti
D

da.rock

26. 8. 2009 20:12
Re: Mě fascinuje,

No právě - za komančů jsme museli držet huby. A nyní nemusíme - ale jak je vidět, to vám právě dost vadí, že?

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 8. 2009 18:22
Mojmire, Mojmire,nejses ty take jeden s tech

neodsunutych Ruskych agentu? USA hodila Cechoslovaky in 1968 prez palubu? Nebylo nahodou Ceskoslovensko prez svuj komunisticky rezim az do te okupace s USA v nepratelskem stavu? A nebylo to nahodou CSSR,ktere az do odstraneni Novotneho, prez svuj rezim Americanum neustale nadavalo?:-))) On snad nekdo z CSSR in 1968 zadal zapad a USA o vojenskou pomoc? Nebyla nahodou v te dobe CSSR porad ve Warsavske smlouve ? On se nekdo pokousel v CSSR zbavit komunismus vedouci role a nebo ho chtel pouze trochu "ocistit" a vylepsit nejakou zapadni pujckou?:-)) Obycejni lide to mozna mysleli vte dobe poctive a sympatizovali se zapadem! Bohuzel obycejni lide nedelaji zahranicni politiku !!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 8. 2009 18:31
Re: Mojmire, Mojmire,nejses ty take jeden s tech

Ps. Jeste sem Mojmire nezapomen nasroubovat tu Jaltu a jak vas USA "zradila!!" A klidne ignoruj Benese aktivitu behem valky i poni,kdy se znej z ruznych duvodu stal Stalinuv vazal !! A tez ignoruj fakt ,ze prez to slovenske povstani meli komuniste v CSR i "Stalin" , prakticky vsechen bezpecnostni aparat ve svych rukach, jeste pred koncem valky!! A co v rukach nemeli,tam si je po valce socialni demokrate nasadili sami !! Kdyz k tomu pripoctes ty prosovetske sympatie v CSR pred a po skonceni valky a fakt, ze polovina Cechoslovaku zvolila komunisty dobrovolne,tak jake zazraky se dali cekat pro povalecne CSR, na ktere si Stalin delal narok ?!!!!

0 0
možnosti
K

kenev

26. 8. 2009 18:15
A česká ponorka

;-Dnejdou dohromady.;-(

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 8. 2009 18:14
jednak

me pripada, ze jste asi rok spal jak sipkova ruzenka. Tahle hysterie a nesmyslne povidacky o plebiscitu byly aktualni asi pred rokem, ted je vubec otazka, jestli nejaky radar americane budou chtit. Ale tahle veta vysvetluje mnohe, proc jste se zrovna probudil: "Ano, Amerika nás v roce 1968 hodila přes palubu rovnou do Brežněvova chřtánu." Clovece, jak nas Amerika hodila do chrtanu? Mela k nam nejake smluvni zavazky? Pozadali jsme Ameriku o pomoc (pokud vzpominam pozadali jsme RB a vzapeti zadost stahli)? A mela Amerika vpadnout do okupovaneho Ceskoslovenska a zahajit 3. svetovou? Predpokladam, ze jste take jeden z tech co stabilne protestuje proti americkemu imperialismu v Korei 50. let, Indocine 60. let a Iraku v poslednim desetileti. To by tak vasemu clanku odpovidalo. Ztepat Ameriku at neco udela, nebo at neudela, ze?

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License