Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

V paleolitu a v neolitu se rozhodně stářím neumíralo, ty kmeny byly v pernamentním válečném stavu. Takže oni byli rádi, pokud nepodlehli zraněním, že měli  aspoň 30 let života.

Je nás stále 10 milionů a ta se udržuje už řadu let....Poraty či antikoncepce (anděličkářství) provázejí lidstvo taky už nejméně 100 let, jinak by se nazakazovalo a například andělíčkářství bylo trestné.

0 1
možnosti
OK

mily autore, je videt, ze jste mlady - nevymirame kvuli nejakym nehodam, ale proto, ze nemame deti, narod, ktery nema deti, vymre a sve uzemi prenecha tem, co deti maji, za vymiranim, mimochodem cele evropy, nikoli jen ceska, hledejte potraty, antikoncepci, rozpad rodiny a posahanou poveru, ze planeta je "prelidnena", nic vice v tom neni. A ani nebude.

0 0
možnosti
ZZ

Pominu-li současnou politiku, která zakládání rodiny právě moc nenahrává, tak je důležité si všimnout, kolik lidí, kteří by mohli mít děti (zejména tedy žen), při těch nehodách zemře. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Osoby... přecházelY!!! aby, jste si uvědomili, = abyste si uvědomili... Ale jinak máte pravdu. Kde chybí rozum, zákon to nespasí. Ani 10 zákonů.

0 1
možnosti
JM

Co strašíte s vymíráním? Před 100 lety tu na území ČR, žilo asi 6 milionů obyvatel, před 200 lety asi 3 miliony a kolem roku 1500 snad 1 milion.

Tak kde máte jaké vymírání?  Rv

2 4
možnosti
LJ

Porodnost je u nás 1,4 dítěte na ženu. Není nikdo uvedeno, jaká porodnost má Češka a jakou Romka, odhaduji že u jedné to je 1,1 a u druhé 5 dětí. Pak k nám stále přicházejí nejrůznější cizinci. Obyvatelstva sice neubývá, ale mění se složení.

3 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Nechci psát o politice, finanční krizi a tak podobně. Chci psát příběhy opravdu ze života a snad třeba i někoho pobavit.

Seznam rubrik