Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Podíval jsem se ten seriál, v každém případě oceňuji snahu autora a čas, který nad tím strávil, ale neubráním se dojmu, že místo této popisné kompilace,která je navíc nevyvážená - někdy podrobná, někdy letem-světem, někdy hodnotí, někdy ne, by bylo lepší napsat jeden kvalitní blog s uvedením odborných či popularizačních knih, která se tematu věnují, a kde čtenáři objeví informace o popisovaných ideologiích a dějinách jednotlivých zemí.

1 0
možnosti
Foto

Ano, v SSSR se žilo nedobře a těžce, hastroši to byli, šturmovali nebe, alebyli donuceni se bránit před zahraničními intervencemi nejenom všechdemokratických, ale i fašistických států, takže termín pravdivě analyzovaný problém nelze v  případě tohoto seriálu blogů asi použít. Totéž platí pro Československo a další státy.

A toprosím nacismus a komunismus byly rodnými bratry, kteří se v divokýchorgiích první světové války zrodili svým poněkud pošahaným i požahaným rodičům,kapitalismu a imperialismu, na posteli kolonialismu. Skvělá partie to byla,jaká matka, taká Katka. To neznamená, že obzvlášť povedení bratříčkové senemohou nenávidět.

0 2
možnosti
Foto

Někde sice předsouváte důsledky před příčiny (a po jazykové a typografické stránce je ten článek hrozný), přesto karma. R^

0 0
možnosti
Foto

souhlas s článkem i panem Závladským.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1420x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik