Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Proč nevyužít polohy našeho státu.Ale,jsem proti jakémukoliv dotování kohokoliv natož miliardářů;-D.Velké firmy jsou fajn,ale malé a střední firmy jsou největšími zaměstnavateli.No a na závěr,část nezaměstnaných je a bude prostě nezaměstnatelná.Tot věčný oříšek pro politiky.

0 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Karma. Takoveto smerovani je mimo od A az do Z. Tranzitni kamionova a letecka zeme nic dobreho neskyta.

0 0
možnosti

Sice Amazon přijme ccá 5000 lidí na druhé stejný počet lidí to nepřežije eshopy, kamenné prodejny, prodejci apd. K tomu pracovní podmínky se kterými je Amazon vyhlášen Rv

2 1
možnosti
RH

jenomže je Amazon levný a vysoce efektivní, pokud bychom sem nepouštěli konkurenci, tak bychom brzy chcípali hlady..

0 1
možnosti
Foto

Píšete to, žel, poněkud nesrozumitelně, ale v meritu máte pravdu.

0 0
možnosti
ČK

Ze základů ekonomie vychází, že politik nepotřebuje úspěšný stát, ale maximum hlasů. A v tom je drobátko rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Zachránil by nás zdravý rozum a ne pohled jen na špičku nosu ;-D

1 0
možnosti
Foto

M30a91r41t82i89n 72Š21i23k

28. 2. 2014 16:30

Kupování práce, t.j.investiční pobídky a daňová zvýhodnění, jsou poměrně běžným nástrojem. Vidíte jenom negativa. Ale ti zaměstnaní lidé i jejich zaměstnavatel, budou platit daně, zdravotní a sociální pojištění, ve zboží pak DPH. Pro stát rozhodně lepší, než když je bude mít na úřadech práce a sociálních dávkách. Ano, můžeme být i hrdí a bít se v prsa, jak nepodlézáme investorům. Pak ovšem budeme mít armádu nezaměstnaných a nezaměstnatelných. Nejde o to, aby si nějací politici čechrali peří. Jde o to, obstát ve světové konkurenci, která takové "hrdobce" doslova požírá. Lákejme investory a kupujme si pracovní příležitosti.

0 1
možnosti
VS

V jaké světové konkurenci chcete obstát? V montovnách distribučních skladecha? A nebo ve vysoce speiclaliizovaných odvětvích. Domníváte se, že Dobrovizí budou dělat naši nezaměstnaný? Až to otevřou běžte se tam podívat!? Náklady státu jsou tak velké, že to o čem píšete, to nedokáže nahradit.

1 0
možnosti
Foto

Jedinými zdroji lidské civilizace je svobodná výroba, svobodná produkce služeb a obchod.  Aby to správně fungovalo, musí být vše založené na dobrovolných vztazích.

1 0
možnosti
Foto

Tak! A ani písmenko navíc!

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 13,74
  • Průměrná čtenost 1400x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik