Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FKL

Nevím autore, za co vás tu někteří chválí. ,,Častým důvodem je vlastní zviditelnění," že, jak jste napsal, tak jste se zviditelnil. Dal jste (ještě jsem nic od vás nečetl, ale asi se tak stavíte dlouhodobě) se na jednu stranu barikády, na tu druhou nakydal hnůj a vlastní ublíženecky glorifikoval. EU

Abych nezdržoval kritikou, můj názor je zde:

http://www.ostrava-online.cz/blogy/ukrajina-a-rozumna-zahranicni-politika

0 1
možnosti
VS

Použil jsem fakta a ne hnůj. A jak koukám, tak jste to využil pro vlastní zviditelnění vy. A máte pravdu, jsem vždy na straně těch bitých.[>-]

1 0
možnosti

Já bych si dovolil mít dotaz, fakt si myslíte, že kdyby vyhrál spolu s Hilterem Bandera nad Stalinem, my jako Češi  bychom zde diskutovali o nesmrtelnosti chrousta?

1 0
možnosti
VS

On tady o něčem takovém píše? Mám pocit, že často máte problém s psaným textem.[>-]

2 0
možnosti
MR

M73i61l67a68n 41R62a56d22e53k

30. 6. 2014 18:06

zajimave jak jsou tadi proputinovci haklivi na to ze v SSSR vladli Rusove, vetsinou. Vzdy se rozcili a poukazuji ze Rusove v tom byli nevinne, Stalin byl Gruzinec, atd. Ale to je jako poukazovat ze za WW2 nemohli Nemci, jelikoz Hitler byl Rakusak.

1 0
možnosti

Ale ti Němci si toho Hitlera zvolili tří krát po sobě ve svobodných volbách?

1 0
možnosti
MR

M12i30l44a95n 68R82a23d42e37k

30. 6. 2014 18:02

R^ jenze ti co se zviditelnuji na blogu kdyz oslavuji Putina a zatracuji Ukrajinu, se zviditelnuji prave proto ze se to lidem libi, viz jejich karmu, to bohuzel take o necem napovida.

1 0
možnosti
Foto

Napište, kdo tu oslavuje Putina a zatracuje Ukrajinu.

2 0
možnosti

Ještě byste měl osvětlit, jak to že pan Ivan V. Naživin: Rudá mlha na Rusi [Praha, Fr. Borový 1923] měl odvahu popřít existenci ukrajinského jazyka a národa.

0 0
možnosti
MP

Vyjmenováváte Poláky, Litevce, Bělorusy a Židy, jak Ukrajincům ubližovali. A vzápětí píšete, že je pochopitelná nenávist Ukrajinců vůči Rusům. Mně to tak pochopitelné nepřijde, alespoň z toho, co píšete. Spíš bych očekával nějakou animozitu k Polákům. Co se týče bolševické tyranie... Zapomínáte asi na to, že největší tyran 20. století nebyl Rus, ale Gruzívec a celá bolševická revoluce nebyla ruskou iniciativou, ale byla kompletně organizována mezinárodním židovským hnutím. Koneckonců krycí jména revolucionářů měla hlavně zakrýt jejich židovský původ, tedy Trockij - Bronštejn, Kameněv - Ronsfeld. Lenin (Uljanov) nebo Zinovjev (Radomylskij) sice neměli na první poslech židovská jména, ale jejich původ byl také prokazatelně židovský. Takže Rusko bylo kompletně znásilněno bolševiky židovského původu, ty pak vystřídal choromyslný despotický Gruzínec, přičemž teror probíhal na všech národech SSSR včetně Rusů. Je asi pravdou, že v procentuálním vyjádření na počet obyvatel nejvíce trpěli Ukrajinci. Kdo jim ale ta utrpení způsobil? Rusové? Jen proto, že bolševici ovládli Rusko? A Rusové, kteří se s bolševismem nechtěli smířit, netrpěli? Přestaňme s tou protiruskou hysterií. Je to trapné. Mimochodem, pokud někdo opět bude připomínat rok 1968, tak si připomeňme, že Brežněv byl Ukrajinec (stejně jako Chruščov, jehož armáda vtrhla do Maďarska v roce 1956). Mezi okupačními vojáky u nás byl i otec Vitalije Klička, přičemž oba bratři vyrůstali na základně v Milovicích... Přestaňme už bojovat proti neexistujícímu nepříteli - SSSR už není!

2 0
možnosti

Velkou říjnovou revoluci nedělali Rusové, ale příslušníci utlačovaných neruských národností. To byl samý lotyšský pluk.

1 2
možnosti
Foto

přesně tak. Rusáci jsou pro UK jak morová rána. Těžko je pak vnímat jinak.R^

3 0
možnosti
Foto

Něco tak perfektního a historicky podloženého jsem na blogu  už dlouho nečetl. SmekámR^R^R^R^

7 0
možnosti

A jak má autor vyfutrovaný tento udáj 1932 - 1933 komunisty vyvolaný hladomor na Ukrajině, v jehož důsledku zemřelo 8 až 12 milionů Ukrajinců, když třeba bakalářská práce Zieglera Hladomor na Ukrajině v letech 1932 - 1933uvádí daleko nižší čísla.

1 2
možnosti
MD

Jenze ukrajinskou soucasnost nepise minulost ale budoucnost. Budoucnost jinych, bezni Ukrajinci z ni jsou opet vynechani. Prehrabovat se neustale v minulosti, bez pohledu do budoucnosti tvoreneho podstatne prave soucasnosti je k nicemu.

2 1
možnosti
VS

Jenomže bez znalosti minulosti nemůžete plně chápat současnost. Právě minuost byla příčinou Majdanu

7 0
možnosti
BM

K tomu nelze nic dodat a prostě dát karmuR^R^R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1435x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik