Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Oni nemají problém Vás,  jako ideového odpůrce, uvěznit, mučit a nakonec zabít. Když se kácí les, že. A Vy píšete pouze o opovržení. Není to málo?

0 0
možnosti
Foto

Nezačala druhá čečenská válka přepadením nějaké té školy?

0 1
možnosti
Foto

Údaje z Wiki:

V roce 1989 v zemi žilo 1,27 mil. obyvatel, z toho 66,6 % Čečenů, 24,8 % Rusů.

Podle sčítání lidu v roce 2010 byla etnická skladba 1,27 mil. obyvatel následující: 95,3% Čečenci, 1,9% Rusové. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ce%C4%8Densko

Zajímavé, že podle těchto údajů se počet Čečenců velmi zvýšil a počet Rusů rapidně poklesl.

Podle toho, jak líčí tento konflikt západní média, tak by měl počet Čečenců rapidně klesnout a rapidně se zvýšit počet Rusů.

Proč je to naopak?

Proč Čečenci ve velkém neopustili svoji zemi, jako nyní opustil svoje domovy na milion uprchlíků na východě Ukrajiny, když jsme na ně poslali vojska demokratického Kyjevského režimu?

1 2
možnosti
Foto

Kdybyste jenom nepastoval z wiki, ale zjistil si něco o čečenských válkách, tak byste věděl, že počas nepokojů před první čečenskou významný počet Rusů z obav ze zhoršující se situace Čečensko opustil. Navíc Rusové při některých útocích na Groznyj zabili víc Rusů než Čečenců, protože jim bylo jedno kolik civilistů přijde o život. A čečenských uprchlíků bylo v sousedních zemích taky dost.

3 0
možnosti
AJ
JM

Tak to dopadá,když bezvýznamné nuly mohou plácat o mrtvém medvědovi,Akorát se svými koninami zesměšní u normálních lidí.Ale humor je humor,i když je poměrně hloupý.;-);-);-)

2 10
možnosti
VS

Máte svatou pravdu. Proč takové koniny čtete a zesměšňujete se. To vám tedy povím.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

4 2
možnosti

Nikdy bych nevěřil, že budu bezvýhradně souhlasit s členem socialistické strany.R^

3 0
možnosti
ZB

Ještě bych dodal,že i v současném Rusku má Stalin spousta obdivovatelů a byl nedávno zvolen třetím největším Rusem v dějinách Ruska( bylo to těsné,mohl i vyhrát)Co je to za národ, který obdivuje zrůdu a masového vraha obyvatel vlastní země?

15 1
možnosti
Foto

I zde pozoruji náklonnost k této zrůdě.

5 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1420x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik