Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Cely problem CR je ten, ze uz od prvi republiky byl tento stat zalozeny na lzi, socialismu a nacionalismu a s tim pokracuje dodnes.  Preberte u nas rakousky system, podobne jak jsme to znali vlastne pred republikou, nastolit zakon, volny trh a svobodu jednotlivce.  Nic jineho to nepotrebuje a vlastne to neni tak slozite.  Mam ale zvlastni pocit, ze se nic podobneho nestane a tudiz bude CR navzdy fidlat druhe housle.

0 1
možnosti
PB

A předehnal nás východ!

0 0
možnosti

I když schytám mínusy od euroskeptiků, myslím, že Slovákům pomohlo přijetí Eura. Ono má sice spoustu nevýhod, ale nelze mu upřít bonusové body pro obchodování se zahraničím i pro zahraniční investory.

3 0
možnosti
PK

Jen má smůlu, že tolik lidí neuživí a že jsou to trošku jsko Itálie 2 země - ne sever a jih ale západ a střed s východem.

0 0
možnosti
MP

Ano, bohužel zcela pravdivá slova.

2 0
možnosti
KB

No jo, Tomáš Ježek byl nauvěřitelně nafoukaný a arogantní vejtaha. Když bylo jasné, že ty jeho předpovědi o ekonomickém zázraku nevyjdou a že mají pravdu kritici tzv. radikální reformy, začal házet vinu na jiné, nejdříve na Češku, Dybu...pak i na přítele Klause.

2 0
možnosti
JL

Když tak sleduji různé kauzy ekonomického charakteru, jak jsou vyšetřovány, nebo jen publikovány, někdy dokonce i souzeny (a pak třeba amnestovány), napadá mě jedna věc: Češi jsou opravdu geniální - ale bohužel v tom, jak obcházet zákon. Cokoli někdo uzákoní, a je možné z toho týt, už je tady skupinka "geniálních" Čechů, Moravanů, Slezanů (příp.zahr.pomocníků), kteří vymyslí bezva fintu, jak to obejít a vydělat něco (pokud možno nějakou miliardu) na úkor druhých do své kapsy. To bude možné celý problém českého národa a ekonomického růstu-nerůstu za posledních 23 let.

6 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1435x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik