Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Demagogický článek, ale určitým lidem se bude líbit.

0 0
možnosti
VS

Naštěstí o tom nerozhodují demagogové;-D

0 0
možnosti
JL

Vas nadpis mi trochu pripomina me detstvi, pane Svobodo. Jenom to jmeno na konci jsem cetl jine. Jinak je vas clanek presny obraz skutecnosti. Dovolte mi, abych trochu polemizoval o nemeckem systemu volby do ridicich organu moci. Podobna je nasemu systemu. Osobne oznacuji oba systemu za idiotske a zastarale. Ukazka neschopnosti sestavit vladu ihned po volbach je zapricinena zastaralyim systemem voleb. Neznam stari nemeckeho, ale nas zapocal roku 1863, kdyskoncila Bachova diktatura a ustanovila se konstitucni monarchie. U nas jen volba prezidenta je jina.

Proto v diskuznich volam po "prezidenskem systemu" vedeni statu!!!

0 0
možnosti
VV

S clankem se da celkem souhlasit, a posledni odstavec jen dokazuje ze pocet hlupaku je stejny v obou zemich.

1 0
možnosti
VE

No, myslím že tu z její strany nejde jen o lásku k bližnímu, ale o rehabilitaci Německa za druhou světovou a holokaust (a že na tu její lásku k bližnímu doplácí nejvíc zase židi kvůli islámskému antisemitizmu, kašle). Je zajímavé, jak se nám posunula terminologie - "demokrat" je ten, kdo chce vítat, v rozporu s definicí demokracie jako vládou většiny, když většina uprchlíky nechce.

9 0
možnosti
Foto

Téměř souhlasím. Jen bych v tom neviděl nutně totalitní zkušenost. Možná bezradnost a potřebu ten proud do Německa zmírnit. Paradoxem je, že se z toho "všechny" pro mnohé lidi stal důvod k "nikoho", a to přesto, že přítomnosti muslimů se ani dost dobře bránit nedá - obchodníci, turisté, návštěvníci lázní....Takže "nikoho" pak vyznívá spíše jako neúčelný postoj.

0 0
možnosti
JR

J29a34n 90R84á88ž

30. 11. 2017 14:21

Extenzivní přístup Merkelové v přístupu k migrantům zcela pochopitelně vyvolal opačný,tedy minimalistický přístup u jejich seriozních oponentů. A lidé,kteří jsou příznivci jednoduchých řešení ještě minimalistický přístup chtějí změnit na "nikdo", čehož se chytla AfD a k údivu liberálů uspěla.

A může se tomu někdo divit? Možná jen ti, kdo před volbami v Německu i u nás uvěřili liberální propagandě, že téma migranti je vyčpělé a bez významné podpory veřejnosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik