Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase jsem něco prošvihl. Název článku mne nezaujal, proto jsem jej nečetl. Já s ku   mi žiji celý život a nečekal jsem nic objevného. Na cenzuru, se kterou jsme se, prý, již vypořádali, mám obdobný názor, spíš mám pocit, že jí je čím dál víc. Pokud byste byl tak laskav a cítil ochotu, pošlete mi ten článek na mail. Najdete jej v mém profilu blogera. Děkuji. j

0 0
možnosti

Stačí kliknout na mé jméno nad fotografií.

0 0
možnosti

Fňuk a když jsi na pochybách, užij nějaký ten citátek od Wericha. Každá ostrá věc se dá napsat i bez vulgarit. I článek kritizující cikány se dá napsat slušně. I o životě s k...lehkou babou se dá napsat slušně bez vulgarit. Pláčete na nesprávném hrobě.

1 0
možnosti

Nezlobte se, ale je vidět že jste článek s tou tentou nečetla. Nu což...

0 0
možnosti

Neb máme demokracii, tak by měl ke stažení stačit i pouhý jeden jediný stěžovatel. V téhle zemi je přeci normálním zvykem kvůli hrstce hříšníků potrestat celý zbytek společnosti. Nebo snead ne?8-o

0 0
možnosti

Ach jo, ďalší fňukal, čo nedodržuje kodex a potom sa sťažuje, že redakcia zasiahla v súlade s kodexom? Koľko ešte článkov ešte na túto tému napíšete? Ste všetko iné, len rozhodne nie nad vecou, ako sa snažíte písať dole. Bloger nad vecou prijme fakt, že porušil kodex a viac sa tomu nevenuje.

3 1
možnosti

Nezlobte se ale já píšu o cenzuře jako takové, a k tomu jsem použil své zkušenosti. Ona to byla spíše reakce na několik článků, které se k tomuto tématu v poslední době objevilo. A radějí víc článků než pouhé mlčení!!

1 0
možnosti

V článku mě zaujala poznámka, že admin stáhl článek na základě stížnosti kohosi. 

Za 1. když admin řekl A měl říci i B, tedy kdo stížnost podal a jak zněla. 

Za 2. Admin je rozhodující orgán a měl by posoudit, zda je stížnost oprávněná, tedy zda se jedná o porušení kodexu či zákonů, nebo ne a v případě, že ne, stěžovateli nevyhovět. 

Za 3. Možná by bylo dobré, kdyby admin své konání - stažení článku okomentoval autorovi konkrétněji, i když nemusí.

Za 4. Inkriminovaný článek jsem nečetla, takže titulek tohoto článku je pro mě jednostranný a zavádějící, ale titulek prodává, že? Podle tohoto článku neposoudím kdo má pravdu a kdo ne, zdá se mi tudíž zbytečný a vypovídající jen o jednom. Autor se namíchnul. Zda oprávněně, nevím...:-)?

0 0
možnosti
Foto

M95i18l12a36n 84K60a72s66l

6. 4. 2014 12:34

Na iDnesu to funguje směšně. Napsal jsem pod článek reakci "pěkný článek". Pak jsem jako pokus zmáčknul tlačítko "nevhodný příspěvek. A co myslíte? Ten neškodný ohlas byl smazán! ;-O

1 0
možnosti

Nekončil ten název staženého blogu náhodou na U? A na nevhodné titulky si tu stěžují hlavně jiní blogeři, kteří kodex nastavený redakcí dodržují ... vás to ale vzalo Rv

2 0
možnosti

Ano končí to tak. Ve svém věku jsem nad věcí. Ale je nutné o tom mluvit, nebo se dostaneme tam, kde jsme byli.:-)[>-]

4 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik