Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J20i83ř28í 33K33i74n92d66l

13. 11. 2014 13:51

Pravda, tak to je, až na maličkost, Jiří Paroubek se vzdal volby s tím, že bude jako předeseda ČSSD  zvolen  Novák ( snad je to správné jméno) . Takže bylo téměř jisté, že bude zvolen jako předseda ČSSD. S dohodu souhlasilí i mladí v čele s Grossem. Když došlo k hlasování, tak hlasovali přesně obráceně a to pro Zemana.

0 0
možnosti
JN

"Přesto jsem havlovec, pravdoláskař a kavárenský povaleč, protože doufám, že skutečně láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí. "

Jistěže mnohé z toho, co jste uvedl o nynějším prezidentovi, je pravda. Jen si dovoluji poznamenat, že té pravdě a lásce hodně uškodil právě pan Havel

2 2
možnosti
Foto

Kromě Strany Práv Občanů Zemanovci má v názvu jméno žijícího člověka i podivné uskupení nazvané Republikáni Miroslava Sládka.

1 0
možnosti
Foto

Ano. Věčné dilema mnohých. Jak vnímat subjekt, který je značně blbuvzdorý:-P

0 0
možnosti
PS

"Lidé-voliči slyší na nablískaná slova",kujvachlape,alespoň to po sobě přečtěte

2 0
možnosti
MD

Dva lide co nesou zodpovednost, co se sami privazali na skripec, nasadili si spanelskou botu a navzajem se lamali v kole, aby po tomto utrpeni, navzdory cele spolecnosti ..

Ale, skoda mluvit.

2 0
možnosti
LW
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1435x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik