Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nám prý Ivo Rittig odjel na dovolenou do Monaka! Bude zajímavé kdy se nám vrátí.;-D

0 0
možnosti

Něco mi na něm nesedí? Proč na něj nemají za tak dlouhou dobu- x let- žádné důkazy. Proč nemůže být ve vazbě? Proč mu nechali pas?!!!?? Nejde jen o umělou loutku? Skutečně je takový zločinec, jak říkají pravdomluvná media? Nevím, jak zbohatnul, ale dost věcí tu nesedí..!!

1 0
možnosti

J91a29n 65F55r75o30l26í45k

3. 4. 2014 0:49

Protože na něj nic nemají. S velkou pompou ohlásili policajti zabavení stovek milionů a kil zlata ze sejfu banky a tím skončili. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy.

0 0
možnosti

Takže hochštapler, darebák a podvodník.hm taková figura mi neleží ani zadele.na každýho jednou dojde.a při jeho tlustý figuře předpokládám infarkt, zničený játra nebo slinivka.no hlavně že si ivošek myslí jak je vyčůranej.ale to se plete.jemu to dojde ale to už bude pozdě a ani přístroje mu nepomohou.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ivo Rittig je jen malou ukázkou, co vše je možné dělat se státním lupem.  Za každého takového Rittiga jsem vděčný, protože lidé, kteří věří na násilí, tedy na stát, si tyto Rittigy zaslouží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik