Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Onemocnění proslavené politiky a zdravotníky v jejich službách pod jménem Covid-19 je jedním z kmenů chřipky. Měl jsem za to, že tuto informaci ví už více lidí. A jde o politickou záležitost.:-/

0 0
možnosti
JS

Vážený autore, doporučuji se seznámit s pojmy "křivka" a "zploštění", pak se na oficiální křivku podívat a teprve potom něco spisovat.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ta doporučení senioři dobře chápou. Já je tedy nechápu. Já ústenku nenosím venku a mám srandu z těch, co ji mají. Rouška podle mého hlavně znamená: „Mlč“ a nemysli, chovej se jak ovce a poslouchej svého pasáka. Beru si ji do obchodu a MHD, ani zde nemá ústenka žádný smysl. Respektive v tom, že když si ji nenasadím, dostanu pokutu. Ta ústenka , které se, nevím proč, říká rouška, má svůj smysl jedině v tom, že kdy máte rýmu a kašel neprskáte na člověka proti vám. Takže, pokud půjdete za někým ve zdravotně ohrožené skupině, význam má. Hlavní ale je umývat si často ruce a nekašlat na jiné .

2 0
možnosti
JS

Rouška nebo podle Vás ústenka, nechrání toho kdo ji nosí, ale ostatní. Existují i bezpříznakoví nosiči viru. Takže Vy svým chováním ohrožujete ostatní.To Vám ovšem nevadí.

0 2
možnosti
JH

J42a26k87u54b 97H24o50z46a

6. 11. 2020 13:23

Taky bych rád věřil, že lidi pochopí, jak se mají chovat. Bohužel, náraz na realitu je v tomto případě příliš tvrdý.

0 0
možnosti
JB

J25i57r67i 25B40o49r

6. 11. 2020 11:51

Izraelci jsou velice rafinovaní, u hráčů Slavie se projevila nákaza až po dvou týdnech. To Tvrdíkovi uniklo. Po včerejší výhře jim to asi odpustí.

0 0
možnosti
Foto

Když je někdo pozitivní na covid ještě neznamená, že je nemocný infekční pro své okolí. 90 procent pozitivních nemá žádné příznaky, anebo velmi mírné.

1 0
možnosti
Foto

počty aktuálně chorých a ve stupních postižení je relevantní kriterium

/kde jsou data ?

0 0
možnosti
Foto

Vím nepřipadá divné toto ??? Potvrzené případy, 391945 aktivní případy 173343, právě v nemocnici 8236 a to je nás 10 milionů. Zemřelých 4330 osob. Již mnou citovaný MUDr. Jiří Votruba, říká .... Ano do medií a veřejnosti se cpou jen čísla a hesla typu: tisíce umírají denně. Co to je ptám se. Přece tisíce lidí umíraly denně a dřív. Uvědomte si také prosím, že čísla, která se v souvislosti s covidem prezentují, nejsou očištěná. Co to znamená ??? Že každý, kdo zemře a je u toho i pozitivní covid je automaticky oběť covidu. Ale tak to není.. Někteří z těch pacientů stejně umírali. V těchto čísel jsou zahrnutá i přirozená úmrtí nebo třeba smrt způsobena srdeční chorobou či rakovinou... Ale protože je u mrtvého covid pozitivita je zařazen do skupiny, kde nemá co dělat. Obávám se, že očištění této statistiky nikdy nenastane, bylo by to pracné a komu by se do toho chtělo... Ale bylo by správné to udělat. Výrazně by se tím snížil tak na naše myšlení a strach. Což je podle mě žádoucí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik