Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

3. 5. 2012 17:18
Autore.......

:-).......Řekněte Frantíkům a Němcům ať se vzdají dotací, které jsou podstatně vyšší, než mají zemědělci u nás. A také ať se zřeknou zelené nafty, jistě na to přistoupí! Mimochodem - zelená nafta se dá dovézt i z POlska! Rv

0 0
možnosti
PH

modrénebe

3. 5. 2012 17:33
Re: Autore.......

pozdě bycha honit, socialisté vyjednali oproti např. Polákům tak mizerné podmínky, že je to na zabití a nyní řvou.

3 0
možnosti
FK

ataknevim

3. 5. 2012 16:18
Zemědělci zablokují silnice.

Takže to je blokáda, aby mohla u nás více méně v obrovském měřítku kvést korupce?!?!  To je ten Veleba, co si stěžuje, že dovážíme zemědělské potravinové produkty? Aby ne, když u nás zemědělství slouží průmyslu.

2 0
možnosti
JK

optimi

3. 5. 2012 14:54
Možná by to chtělo vzít holínky

a do toho zemědělskýho podniku se podívat. Zjistíte, že i při těch dotacích je trvale ztrátová celá živočišná výroba, že se omezuje, protože spolek západní politiky a obchodu z nás dělá jen kolonii dobrou na hrubou práci - čili maximálně jen smradlavé chovy, z kterých se vyveze maso a mléko za ztrátovou cenu aby se mohly dovézt odpady toho co se už na západě nedá prodat.

A rostlinná výroba - objemná píce je zase jen pro dobytek + brambory, řepka a obilí. Sladovnický ječmen do piva, potravinářská pšenice je závislá na přírodě, pokud vyhoví kvalitou, tak se vždy vykoupí, žito se pěstuje málo. Ostatní jsou speciální plodiny - ovoce, zelenina, chmel, víno, které se hodí jen do správných podmínek.

Bohužel tohle Veleba nezařídí, je to nadnárodní komplot, který se nazývá Evropská unie a blíží se doba, kdy ani naše vláda nebude moci to ovlivnit, protože zaprodanost dle mého už přesáhla kritickou hranici. Viz krytí krizových stavů.

1 0
možnosti
PV

Pepa55

3. 5. 2012 14:28
Nafta

Neviděl bych to jako dotovaná. Technika jezdí hlavně mimo silnice, takže zbavená silniční daně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik