Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako SSSR za Brežněva, tak Rusko za Putina, je říší zla. Ten výrok Regana platí stále.

6 2
možnosti
Foto

USA vedlo nějakou válku v Sýrii ? Nebo tam zahájilo nějakou kampaň? Pokud vím jediný kdo bránil ve řešení Sýrie bylo Rusko a Čína. O příměří mluví všichni jenom ne Rusko. Co dokázalo Rusko v Sýrii ? Pomohlo zločinci Asadovi, kterému mimo Ruska pomáhá Hizballáh, Irán, Irák, porazit opozici , která chce jenom odstranit Asada. Výsledek srovnaná města ze zemí a 470 000 mrtvých. Pokud mluvíte o historii, tak také je nutné zdůraznit, že USA významnou vojenskou pomocí pomohlo SSSR porazit Německo, které jej porazilo za cenu obrovských a zbytečných ztrát.

4 7
možnosti
Foto

K20a60r79e18l 93C96a88c87h

15. 2. 2016 15:33

Co ale amíkům dává právo rozhodovat o tom, že Assad musí být odstraněn? Co jim dává právo vyzbrojovat a vojensky cvičit tzv. syrskou opozici? Zajímalo Vás někdy o co jde té tzv. opozici, která by chtěla odstranit Assada? Co by v té zemi nastalo po jeho odstranění? Snad si svatá prostoto nenamlouváte pohádky o demokratické opozici! Země, kde lidé žijí v náboženských bludech a navíc převážně islámských, je pro nastolení demokracie naprosto nezpůsobilá. Prakticky ve všech obdobných zemích, kde byl odstraněn diktátor, nastal chaos a vzájemné vyvražďování. Assad není žádný zločinec. Naopak zločinci jsou ti, kteří se jej snaží svrhnout pomocí zbraní. Jim totiž nejvíce vadí fakt, že praktikuje sekulární státní systém, což nejvíce vadí sunitské větvi Islámu, která by nejraději všechy ostatní buď zotročila, nebo zlikvidovala. RF, která se ve válce v Sýrii angažuje na základě žádosti syrské vlády, logicky musí podporovat vládní armádu proti všem, kteří se snaží s pomocí zbraní vládu zničit. Jestliže do války vstoupí NATO s cílem sesadit Assada, vstoupí zároveň do války s RF. A to by byl začátek nového světového konfliktu. No a o takový scénář bych opravdu nestál. Narodil jsem se rok po válce a chtěl bych dožít v mírových dobách.

1 0
možnosti
VR

Ještě kdyby tak Rusko jednalo na rovinu, že?RvRvRv

5 3
možnosti
PD

S Ruskem se musí jednat rovina? Zeptejte se Finů, v Pobaltí, v Polsku, Mad'arsku, na Ukrajině atd, jaké to je mít Rusko za souseda a kolik to stálo životů. Rusové rovině nerozumějí.

6 3
možnosti
Foto

Asi jste špatně četl. Rovina teď, kdy tam již 25 let komunismus není, ani nehrozí. Ani v případě konfliktu s Ukrajinou se nejednala s Ruskem rovina. Majdan nevyvolalo Rusko. Tlačit základny NATO k hranicím Ruska není rovina, ale ošklivý nátlak.

7 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik