Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

mimochodem ten źakon o vyrovnanem rozpoctu ma zjimavou historii.. byl predlozen v roce 1998 kdy byl premierem zeman na zaklade oposmlouvy.. jak se vsichni chtri domnivaji v te dobe proslo vse na cem se klaus se zemanem dohodli.. jak vidno neproslo

0 0
možnosti
PJ

dobre.. jste prijat do klubu.. havranek olser hermanek v.zeman

0 0
možnosti

PŘEKVAPUJE MNE, ŽE UTAJUJETE JIŽ EXISTUJÍCÍ DISKUSI:-)

0 0
možnosti
Foto

Jestli to měla být pobídka pro mě k diskusi, tak se jí rád zúčastním. Jenom jsem byl několik hodin pryč. Neponižuji nikoho, nelíbí se mi jejich vazalský postoj k EU. Jsem profesí energetik a tak mě opravdu vadí politika EU vzhledem k OZE. Jak jsem popsal v článku politika podpory OZE přináší jenom problém v zemědělství, OZE jsou zátěž pro krajinu, jsou krajně neekonomická a v důsledku škodí životnímu prostředí. Schwarzenberg, Fischerová a Roithová jsou silně pro EU se všemi jejími nedostatky a tak je volit nebudu. Nebudu volit ani Fischera a Zemana. Ještě zbývají čtyři. tak schválně. Nemyslím, že jsem se dopustil dezinformace.

0 0
možnosti

PROČ UTAJUJETE EXISTUJÍCÍ DISKUSI?!?:-)

0 0
možnosti

Tak ti nevím. Takhle nějak asi vypadá desinformační článek. Tedy vynikající desinformační článek! Chválím, ale mohu se mýlit.

Ponižuješ Schwarzenberga, Roithovou a Fišerovou. V zájmu desinformace?

Na rozdíl od mnohých z nás, Ty chválíš Václava Klause za jeho spravedlivý start privatizace. Mnozí z nás ten jeho start poznali z té horší stránky. Ale budiž Ti přáno!

Pokud Ty chceš, aby pokračovala Klausova tunelářská a korupční éra, pak samozřejmě chceš volit Zemana nebo Fischera. Miliardáři je chtějí také. Proto hradí i jejich prezidentskou kampaň.

Ale mnozí z nás nechtějí ani Klause, ani Zemana, ani Fischera, ani tuneláře, ani korupci.

Mnozí z nás chtějí skutečnou demokracii, skutečnou svobodu, svobodné podnikání bez korupce či protekce. Proto chtějí volit čestné a spravedlivé lidi, kteří o konzervativních hodnotách jen planě nehovoří, ale těmi konzervativními hodnotami žijí. A tajně doufají, že tu miliardářskou kampaň slušní lidé přehlasují! A věří, že Klausova doba, po té, co se nám Klaus svojí amnestií svléknul do naha, končí. Ale ten boj za skutečnou demokracii, za skutečnou svobodu bude ještě dlouhý a těžký! :-)

1 0
možnosti

Fakt by mě zajímalo, jakým způsobem budete dokladovat, že pan Klaus jako premier prosazoval zákon o vyrovnaném státním rozpočtu ? Ten návrh zákona v době jeho premierování, odmítnutý Sněmovnou,  bych si toužil prostudovat.

1 1
možnosti
Foto

Já nebudu dokladovat nic. Vyrovnaný státní rozpočet prosazoval a jeho vlády ho vždy dodržely. Pak přišly vlády ČSSD a bylo po ......Není to zase tak dávno, aby si to člověk nepamatoval.

1 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik