Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

To , že jsou lékaři často vyhoření chápu... ono pečovat o spousty těžce nemocných lidí , kteří mají malou pravděpodobnost vyléčení a sledovat jak umírají ....není nic moc...

Jinak k těm jejim mzdám. Uvědomte si , že hodně velká část lékařů nejsou státní zaměstnanci. A uvědomte si  , že jejich mzda je tak nízká proto , protože je zde zdravotnictví těžce socialisticky regulováno....

0 0
možnosti
MS

Já ty lékaře naprosto chápu. Stejně, jako chápu některé prodavačky v supermarketech, že už nemají sílu se na zákazníky usmívat. Ovšem ti lékaři jsou otráveni přece jen za poněkud lepší peníze.

1 0
možnosti
Foto

Vyhoření nezpůsobí povolání. Vzniká pouze u těch, kteří chodí do zaměstnání, které je nebaví a dělají ho z přízemních důvodů. Přispívá k němu i pocit bezmoce, nespravedlnosti, bezvýchodnosti, frustrace. Právě k těmto pocitům máme až přespříliš důvodů.

2 0
možnosti
Foto

Syndrom vyhoření se týká především psychologů. Já, když si představím, že bych měl celé dny poslouchat žvanění takových upovídaných individuí, jak jsem já, tak už bych vyhořel dávno.

2 0
možnosti
MS

A teď si vemte nás čtenáře, kteří čtou váš blog. ;-D

0 0
možnosti
JS

Jinak jistě, kdo může a chce, může vypadnout ven. Ty lékaře z ukrajiny a ruska ale nikomu nepřeji, dělal jsem s nima.

1 0
možnosti
EK

To už je věc autora, ať se stará když je tak chytrej:-/

0 0
možnosti
EK

Jak můžete dávat do souvislosti gaunery  z Opencard, politiky a na druhé straně lékaře, zaměstnace v montovnách (ti taky trpí podobným syndromem)8-o8-o8-o8-o

Pokud za bývalého režimu někdo trpěl, tak to musel být člověk s psychickými problémy, protože s dnešní dobou se to opravdu srovnávat nemůže...

Pokud si dnes lékař, zdravotní sestra či operátor v montovně chce polepšit, musí vypadnout z této šílené zeměRv [>-];-O

2 0
možnosti
MD

....třeba do Súdanu, tam je to mov hezký:-/

0 0
možnosti
Foto

Vážený blogere, buďte prosím tak laskav a před článkem o syndromu vyhoření si prostudujte jeho příznaky a dopady. Poté pište. Nabízím Vám jako úvod do problematiky můj článek o provedeném šetření v rámci syndromu vyhoření mezi lékaři - zkuste můj blog.

Tím předejdete riziku, že píšete o něčem, o čem nemáte zcela přesné informace a vystavujete se pak možné kritice poučených.

Nic ve zlém.

7 1
možnosti
Foto

Děkuju, přečtu. Článek neměl prioritně narážet na lékaře, ale na celkový problém pracovního uspokojení v republice. Zvláště pak třeba u politiků všech stupňů, jejichž pocitu vyhoření by se asi každý v této zemi vysmál.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik