Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VZ

panmistr

26. 4. 2012 8:15
Mělo by se počkat

jak se bude dařit Ficovi na Slovensku. Dluhoš Sobotka s ním má nadstandartní vztahy, tak mu snad Fico poradí, aby se do ničeho nehnal. Sám z toho má asi těžký spaní.

0 0
možnosti
Q

QQ.

26. 4. 2012 8:14
Lzi a lzi a lzi

!!Fico rika!!>>>>>Evropská unie by měla přijmout závazný program pro podporu hospodářského

růstu a tvorby nových pracovních míst. V Bruselu to dnes po setkání s

šéfem Evropského parlamentu Martinem Schulzem řekl slovenský premiér

Robert Fico.

To ostatni co pisete ma podobnou uroven, !!nestoji to za rec!!.

0 0
možnosti
VZ

panmistr

26. 4. 2012 8:22
Re: Lzi a lzi a lzi

Není to totéž? Jak má ten závazný program vypadat? Evropská Unie přece vznikla právě proto, aby Evropa dokázala jako celek čelit vyspělým ekonomikám hlavně USA, ale i Číny. A to tím, že bude mít hospodářský růst. A kde nic, tu nic. Přijal se závazný fiskální kompakt. To od stolu jde. Aby se přijal závazný růst, to je z oblasti Akta X.

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

25. 4. 2012 22:31
že jsou odboráři předvoj komoušů, to je jasné

ale schodek 3% znamená, že za 10 let budeme dlužit těch procent 30 a díky naskakujícím úrokům ještě více. já v tom nic na potlesk nevidím (a to nepočítám třeba se zdvojnásobením úrokové sazby z dluhu). posouvá nás to do otroctví jen pomaleji než při ročním zadlužováním ve výši 5%. výsledek bude ale stejný

0 0
možnosti
DB

/dev/null

25. 4. 2012 20:29
To že vláda směřuje výdaje dobrým směrem

ještě neznamená, že je dobrá. Osobně souhlasím s většinou kroků, které v rámci úspor vláda podniká. Jako blbost mi přijde jen výše spotřební daně na paliva tak vysoká, že se vyplatí nakupovat v zahraničí, a strop plateb na sociální a zdravotní pojištění, které považuji za nesystémové, a dělat tam další dočasnou výjimku ještě nesystémovější. Přesto většinu politiků považuji za tak špatné, že by snad pomohlo jen jich pár rozstřílet na cucky ve vchodu do sněmovny.

Jak může být po tolika skandálech stále většina zakázek zadána bez výběrového řízení, nebo šitá na jednu firmu? Tímto způsobem politici kradou miliardy přes spřátelené firmy, a ještě se plácají po zádech, jak tvrdě pracují. Z mého pohledu je to ubožejší, než "socka" na dávkách, která nikdy nepracovala. Oni si taky jen přesouvají peníze na účet, akorát přes spřátelenou firmu. Smlouvy jsou tajné, aby se nepoškodil "byznis" daných firem.

1 0
možnosti
DB

/dev/null

25. 4. 2012 20:30
Re: To že vláda směřuje výdaje dobrým směrem

Automaticky by měly být komukoli k nahlédnutí po celou dobu zakázky. Komu se to nelíbí, ať se výběrového řízení  neúčastní. Nebo vyplácení odměn ve státní správě, když je rozpočet ve ztrátě...v normálních firmách se vyplácejí jen tehdy, pokud je zisk, nebo pokud daná osoba udělala něco naprosto výjimečného, co je nad rámec běžných poviností. Při schodku 3% by měl automaticky všem úředníkům klesnou plat na příští rok o 3%. Sami by se pak snažili odhalovat místa, kterýma unikají prostředky z rozpočtu.

0 0
možnosti
JH

jiri1975

25. 4. 2012 18:58
Malý omyl

Trochu malé nedopatření je, že vláda šetří na obyčejných lidech a ne natěch kteří jim sponzorují kampaně.

Takže je vláda a parlament korumpován a musí pracovat tak jak šéfové pískají.

Ptám se na to komu tyhle přehmaty poslanců a špatné zákony slouží?

Lidem této země určitě ne!!;-O

1 0
možnosti
JK

korado

25. 4. 2012 20:42
Re: Malý omyl

Pomalu chápu. Prosím o osvětlení. Jak vláda šetří na obyčejných lidech a kdo je ten obyčejný lid. Jak má vláda šetřit na těch, co sponzorují kampaně a kdo to vlastně je.

0 0
možnosti
JH

jiri1975

25. 4. 2012 18:54
Malý omyl

0 0
možnosti
JH

jiri1975

25. 4. 2012 18:53
Problém

0 0
možnosti
KZM

Konrád z Marburku

25. 4. 2012 17:54
To ovšem ti odborářští poskoci

nechtějí slyšet. Nechtějí vědět, že i když se Sobotka s komunisty dostanou k moci, tak nebudou moci dělat nic jiného, než co dělá současná vláda. Však oni Slováci už z Fica rychle vystřízlivěli.

0 0
možnosti
P4

Petr 43

25. 4. 2012 17:30
hm

1. na výroku, že "všichni mají hypotéku", nic špatného nevidím. 2. zdá se mi, že spousta lidí kritizuje více způsob šetření. Tím, že zvýším daně, neřeším žádný problém. Lidem teď nejvíce(alespoň podle medií) vadí to, že podle některých zdrojů (třeba TI) se rozkrade z rozpočtů na 100 mld. Kč ročně a stát tyhle průšvihy řeší tím, že zatíží poctivé lidi (za poctivé lidi považuji zejména střední třídu, tedy zaměstnance, co pracují a ze mzdy a při následném utrácení odvedou daně ve výši až 60 procent). Naopak jsou tu lidé, kteří si dohodí extrémně předražené kšefty kamarádíčkům za desítky(stovky) milionů korun za státní peníz . A je jedno, jestli jsou to jednoduché webové stránky za 2 miliony, nebo, teď nově, kníže z Hluboké, jehož manželka dostane na účty desítky milionů a přitom odvedla za pět let tak 25 tisíc na daních. Nezávidím bohatství, některým to i přeji, ale vadí mi, že u těchto lidí je více než jasné, že to mají i z mých peněz a ještě za ně mám platit víc, aby měli z čeho krást

1 0
možnosti
V

vmt

25. 4. 2012 18:00
Re: hm

Víte, ono to přihrávání kamarádíčkům nezačíná na stotisících anebo milionech. To mi nechá kámoška nějaký pěkný hadřík ve slevě, já ji domluvím levnější manikůru u mojí kamarádky, její manžel dá tomu mému nějaký účet do účetnictví, ale to nám připadá normální. My jsme ti čistí a ti nahoře jsou zloději. Jsme divný národ. To špatné vidíme jen na druhých.

2 0
možnosti
PH

petrph

25. 4. 2012 17:20
venkoncem,

Tato vláda vlastně ani nepotřebuje aby její dluhopisy nakupovaly banky, Když právě rozjíždí důchodovou reformu, jejíž základem bude že privátní fondy budou za peníze vybrané od klientů (ale také vybírané z  důchodového pojištění) nakupovat hlavně "bezpečné " státní dluhopisy????:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik