Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

"Kazeň musi byt. Tak je to spravne. Dovolte mi odejít !"

1 0
možnosti
IK

Takže nakonec za všechno mohou učitelky na prvním stupni základní školy. Místo aby nějakým (blíže nespecifikovaným způsobem) předělaly nevycválané, drzé a agresívní zmetky na ukázněné a pilné chlapce, jenom si oddychnou, když se těch grázlů zbaví. Kdyby učitelky na prvním stupni za něco stály, máme naprosto minimální kriminalitu, policie by pracovala profesionálně, pečlivě a důsledně, zákonodárné orgány by nevytvářely zmetky, soudy by šlapaly jak švýcarské hodinky a v české kotlině by zavládl ráj na zemi.

Hanba jim, učitelkám!!!

0 0
možnosti
Foto

Nejen učitelky na prvním stupni, samozřejmě. Taky bych nechtěl všechny házet do jednoho pytle. Naučí číst a psát i základní matematiku, ale vychovatelkami se určitě většinou moc necítí. Těch případů, kdy se o přestávce zavřou do kabinetu a co se děje ve třídách je nezajímá, je hodně. A vychovatelkami přece jsou. Mají tam po dobu 8 hodin malé děti, ty potřebují vychovávat každou minutu.

0 0
možnosti
SN

:-)   Máte pravdu ! Kázeň chybí! Potrestání neposlušného fracka plácnutím po prdeli, je dnes posuzováno, jako trestný čin a v Norsku se jen na děcko špatně podíváte a už Vám ho berou! Mladým mužům chybí i vojna. Nás ve škole ,(r.44. - 53 řezali při sebemenším provinění, jak žito. Doma nás nás po neposlušnosti také nešetřili. A měli jsme respekt a úctu ke starším!  R^R^

3 0
možnosti
Foto

Prosím, nezneužívejte této tragédie k ventilaci svých politických tenzí, děkuji.

3 5
možnosti
PV

P70e96t90r 55V87í65t

26. 5. 2015 10:37

"Po dlouhých letech striktního vyžadování kázně a disciplíny"..."Žijeme ve zvláštní době.", "Neblahý odkaz našeho prvního porevolučního prezidenta Havla...", "Jisté nátlakové skupiny...", "A tak si myslím, že ta trocha kázně, by naší společnosti neuškodila. " atd. - Člověče, vy jste snad přišel červí dírou rovnou ze sedmdesátých let minulého století? Takovou snůžku bolševických frází už jsem dlouho nečetl. Navíc s ošklivými chybami - "Učitelky se cítí sami bezpečně", "sqwootery", interpunkci už jsem raději neřešil. A k obsahu: Co si představujete pod pojmem disciplína a kdo by ji měl zavést? Nějaký Vůdce, nebo Strana? Správně jste začal u základních škol, ale být dobrým učitelem a vychovatelem rozhodně není o penězích. Je to o zas výchově těch nastávajících učitelů. Takový trochu začarovaný kruh. Každý by měl totiž začít u sebe a své rodiny a neohlížet se na to, kolik který fotbalista bere. On nemusí být šťastnější, než ten učitel, nebo učitelka s učitelským platem. A nakonec: Uniká mi souvislost s vraždou v Horní Bříze. To, že psychopat chodil na svobodě, nejspíš nezpůsobil vámi nenáviděný Havel, ani současná doba. To je zase mé tvrzení proti vašemu. Sám píšete, že o případu víte jen to, co bylo v médiích. Tak prosím nezneužívejte lidskou tragédii, o které nic nevíte, k vylití vašeho srdíčka ohledně současné doby a režimu.

6 1
možnosti
Foto

No to je výlev. Vám to připadá v pořádku, to tempo těch nenormálních událostí. Vůdce, nebo strana nám má zavést disciplínu? Máme ho, zbožtělého Američana, a tak ho aspoň poslouchejme, snad tu bude větší pořádek. Od vás beru jako výtku jen toho sqwotera, fakt nevím jak se to píše. Tragédii v Horní Bříze jsem jenom připomněl, nekomentoval.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik