Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už chybí jen "podvod na voličích". Antikarma tu není?

0 0
možnosti
JF

Věřím rád, že mnozí, včetně Vás, by na ten Babišův, a tedy i Zemanův, neúspěch ego nevítězství velmi rádi zapoměli ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já Vám nerozumím... přesněji, nechápu, co je neúspěch ego nevítězství.

0 0
možnosti
Foto

K11a18r42o19l 50W39i83l68d

14. 10. 2021 9:28

Autor, pan Zeman, má naprostou pravdu!!! Škoda dalších slov, nejsou potřeba!

0 4
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Trpaslík se čtyřmi mandáty nemá ve sněmovně co dělat, natožpak drze požadovat dokonce ministerstva.

Skutečnou sebereflexi a nikoli pouze plané tlachy o zodpovědnosti od nich ale čekat nemůžeme, když zavětřili koryta.

0 2
možnosti
Foto

Dle zákona do Sněmovny nekandidovali Piráti, ale společná kandidátka Pirátů a STAN. Stačí Vám to jako vysvětlení? To, že nějakou shodou okolností byli na této kandidátce zvoleni 4 členové Pirátů, je technická podružnost, kterou zákon vůbec neřeší.

0 0
možnosti
VB

Máte pravdu - zatím NSS řešil nespravedlnosti vzniklé tím, že každý hlas měl jinou váhu. A teď vypadla řada Pirátů, když celkem malé procento lidí kroužkovalo - pouze malá část voličů vyšachovala Piráty ze hry. To mi tedy demokratické nepřijde.

Navíc - problémem je i 800 000 propadlých hlasů, dosud největší počet v historii. Tak snad se nějaký demokrat zamyslí...

0 0
možnosti
Foto

"Vejdou do historie tím, že je zneužili voliči." ;-D;-D;-D

Voliči zneužili volby.

Pane Zemane, gratuluji. !! Už vás nikdy nikdo nemůže překonat!!!! Toto je absolutně nejhloupější výrok zdejšího blogu!!!!!! Pokud by redakce zařadila do volby blogerů i kategorii o nejhloupější výrok blogu, jste doživotní vítěz. ;-D;-D;-D;-D;-D

14 4
možnosti
JD
KL

Volby vyhrála koalice SPOLU a jí vytvořená vláda bude stejně legitimní, jako ta kterou vytvořilo ANO před čtyřmi roky. Obě totiž reflektují výsledky svobodných voleb.

A co se týče stesků příznivců ANO, tak i v tomto případě se povolební situace opakuje. Jen v opačném gardu. Tenkrát totiž hledali cestu na zpochybnění práva Andreje Babiše sestavit vládu ti, co říkají dnes příznivcům ANO, že nemají fňukat. Před čtyřmi roky to bylo obráceně...

4 1
možnosti
JD

Paní Lhotská, to je ale od Vás ne- fér nastavovat těm pravým demokratům zrcadlo! R^VR^

1 1
možnosti
MK

Autore, vy jste další z řady těch, kteří neumějí skousnout porážku a vydáváte jí za vítězství. Ale volby nejsou sportovní soutěž hraná na body. Vítěz voleb se neurčuje počtem hlasů nebo mandátů. Terním "vítěz voleb" se v Ústavě ani v jiných zákonech totiž vůbec nevyskytuje.

A faktickým vítězem voleb je ten, kdo dokáže sestavit vládu s důvěrou Sněmovny. Vládu, pro kterou hlasuje nadpoloviční většina zvolených zastupitelů. A smiřte se s tím, že Babiš jí sestavovat nebude.

3 0
možnosti
JD

Sestavovat ji může, ale nesestaví nic!

0 0
možnosti
LT

Hm, takže pokud bychom to převedli do historie, tak Němci vlastně vyhráli, protože sice je porazili Spojenci, ale to byla koalice USA, Velké Británie a SSSR, takže to by se počítat nemělo.

Proboha, tyhle povolební výmluvy že vlastně nějaká strana vyhrála mne celkem unavují. O jaké straně můžeme říci že vyhrála? Nu dá se říci o každé, která dá zapotřebí tolik hlasů, aby prošla hlasováním o důvěře vládě.

A teď si položme zásadní otázku. Opravdu ANO má takovou pozici, aby toto splnilo?

6 1
možnosti
AN

A85l61e23š 82N24o80v70á38k

13. 10. 2021 15:07

Spolu už se nechali slyšet, že by se jim společná kandidátka líbila i v komunálních volbách...

navíc se dá očekávat, že i ze strany malých stran bude větší snaha po spojování. Kdyby to mělo vyústit do amerického systému dvou stran, bude to jen dobře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik