Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K49a84r42o81l 17W92i29l34d

6. 1. 2021 7:34

Pane Zemane, souhlasím s Vámi a dodávám, že si opozice svým neustálým a nesmyslným napadáním Babiše s pomocí primitivních argumentů, které nejsou ničím jiným, než překroucenými a tendenčně upravenými fakty, kope před volbami hrob. Ti moudří občané to vidí a ti hloupí, kteří si možná zvolí opozici, na to pak doplatí. Děj se vůle boží!

2 0
možnosti
PB

Ti moudří občané to vidí ... promiňte, ale u tohoto jsem vyprskl smíchy.

0 0
možnosti
JP

Tak....alespoň vidím, jak vypadá zatvrzelý Babišovec.

1 2
možnosti
Foto

Dobře, jedna půlka, druhá půlka - a kdo bude uprostřed? ;-D

0 0
možnosti
JN

J57o52s42e73f 96N87i40k44l

5. 1. 2021 16:49

...seďte pevně na obou...;-D

2 0
možnosti
PB

i přesun obdivovatelů Chorvatska k tamnímu krásnému moři. Možná, Babiš proti všem? Andreji držím palce.

-------

A víte o tom, že Babišova rodina byla v Chorvatsku také, že? A dokonce si to tam nechala prodloužit a ještě se tím chlubila na socsítích. A pak byli ještě na Krétě. Velká gratulace vám. Z vašeho blogu je vidět, že příznivcům Babiše je úplně jedno co říkají a jaká je realita. Kdybyste zde otiskl recept na vdolky, mělo by to vyšší úroveň sdělení. Totiž aspoň nějakou.

6 5
možnosti
Foto

Těžko vám pane Burian oponovat. Babisova rodina tam byla také, ale zcela izolována. Na soukromé jachtě, zřejmě na to mají. Nikoho tím pádem nemohli ohrozit. Když budete kroužit kolem zeměkoule v soukromém tryskaci, tak taky nikoho neohrozite. Babis mluvil o těch, kteří se povalovali na veřejných plážích v chumlu tisíců lidí. Tak se šíří covid. Z velkých zhluku lidí.

4 1
možnosti
Foto

To jsou paradoxy. Houževnatý soudruh Covid, jemuž stát vyhlásil spravedlivou válku, je současně předmětem sporů mezi politiky i občany a současně je pomocníkem státu. Svou přítomností přizpůsobivého zvířete odvádí pozornost od zlomyslné mravenčí práce započaté dávno před Covidem. Práce na destabilizaci společnosti, na prohlubování nejistoty o základní orientaci i nejistoty co se týče priorit.

2 0
možnosti
FD

Mět náhubek před kamerou osamocený je nesmysl!

6 1
možnosti
Foto

;-Dale ta jedna polovina bude větší!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik