Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Opravdu autobusy objednala SPO?  Nikdo z funkcionářů se k tomu jaksi nemínil hlásit.

  Cena za pronájem autobusu s řidičem - pro 52 až 55 osob (bez DPH): 27,- Kč/km (prakticky shodně všechny společnosti), 190 ÷300,- Kč za hodinu čekání.

  Osvětimany - Albertov 270 km, Zlín - Albertov 300 km.  Celkem tam a zpět + po Praze - 1200 km, 32 400 Kč. Čekáni (minimálně) 2x 5 hodin, 3000 Kč. Celkem doprava bez DPH 35 400 Kč, včetně DPH pak 41 750 Kč. (Za předpokladu, že nebyly do ceny započteny km z garáže na sraz a zpět.)

   Ovšem samozřejmě nejde o   v ý š i   nákladů. Jestli Vám nebylo jasné, že nikdo z SPO ani jiné dobrovolné organizace, je to s Vámi zlé. (Nevím, zda je to  Vaším IQ, či Vašimi ideologickými klapkami na očích - neznám Vás. Ale zlé to je.)  Kdyby to platil Mlynář, jistě by výsměšným hlasem přihlásil.  Ne pane Zemane. Nejméně do 18.11. se předpokládalo, že účet cca 50 tisíc zacvakne Kancelář. Z našich daní. (Teď to budou muset zaonačit jinak).

  Víte, už když jsem viděl anonce na Reportéry, konstatoval jsem "úplatek jak prase".  Že vy nechápete, že úplatek nejsou jen obálky se statisíci je smutné.  Ano - obyvatelé Osvětiman byli uplaceni - za účast na holdu Zemanovi a možná i na budoucí volby (i když to možná není potřeba).

2 0
možnosti
Foto

Mám s autobusy objednanými na určitou akci jiné zkušenosti. Zájezd na běžky do Jizerek, nebo Krkonoš opravdu 5.000,- Kč, včetně platu řidiče. Ale i kdyby to bylo tak jak v diskuzi píšete vy, určitě si pamatujete, koho všeho si zval na Hrad prezident Havel a že je hostil. To neřekl nikdo nic.

1 0
možnosti
LR

Loni to Zeman pořádně schytal a tak si letos zajistil, aby to bylo naopak. Sjelo se do Prahy pár tisíc hlupáků, populisticky se spojil s Konvičkou a komunistama, zakázal vstup studentům. Dobrá manažerská práce, nic víc.

2 0
možnosti
JC

Proč těm několika tisíci lidem nadáváte, aniž byste je znal?

Nikdo nic nikomu nezakázal, to je lež.

S jakýma komunistama se pan prezident spojil 17.11.?

1 2
možnosti
PV

Je to opravdu úsměvné a je dobře, že občané tuhle mimořádně trapnou masírovací šaškárnu ČT odhalili. Neboť, ať si na demonstraci přiveze kterákoli strana, či hnutí kohokoliv, za SVÉ, je to jejich věc. Horší od těch tzv. novinářů je, že asi skutečně nemají tušení, že podobné zájezdy do sídla evropského parlamentu za NAŠE peníze pořádá EU odjakživa. Minulý týden tam byl jeden můj muzikant. Úplně zadarmo a s celým komfortem.

A tady ti objektivní pisálkové budou vyčítat něco vesnickému starostovi, chudáci...

2 2
možnosti
FB

To vpuštění cizích lidí do Hradu bez sebemenší kontroly je OK?

1 0
možnosti
JH

J28o57s40e74f 83H53e32j74n34a

24. 11. 2015 10:50

Také jsem tu "masáž" zděšeně sledoval. Zejména, když generál v záloze a bývalý šéf bezpečnostních složek konstatoval, že to bylo výrazné narušení bezpečnosti státu. Možná zase zavlají červené trencle jako symbol zemanovské státnosti.8-o8-o8-o Sláva!!!!!!

4 2
možnosti
FB

Neznámý člověk zavolá osvětimanskému starostovi, jestli se může účastnit zájezdu na demonstraci, jehož součástí je prohlídka neveřejných prostor Hradu, které využívá pouze prezident - toto je předem známo. Starosta si ho nijak neprověří a bez problémů ho pustí do autobusu. Autobus po demonstraci přijede na Hrad, obejde veškerá bezpečnostní opatření a nikdo za pasažerů není podroben ani minimální kontrole. Neznámý člověk, kterého nikdo z posádky ani cestujících nezná, se dostane do Hradu a může si tam dělat prakticky co chce. -- Vy toto opravdu nepovažujete za problém? Ani trošilinku ve své dušičce nezapochybujete, že je něco aspoň trošku špatně?

5 0
možnosti
SN

:-)  Prohlédněte si foto z manifestace 22. 11. kolik tam uvidíte studentů!  Je tam většina absolventů university třetího věku !  Zřejmě jiná krevní skupina než 17.11.  !  R^R^R^

5 5
možnosti
Foto

Pane Nováku, drtivá převaha byli současní studující. Manifestace byla klidná, bez silných slov, důstojná, dokonce - považte - policie nikoho nešacovala a nebuzerovala. 

Máte pravdu - byla to úplně jiná krevní skupina než 17.11.2015.

8 1
možnosti
VK

Zemanovci museli při reportáži pěkně škytat. Aspoň víme, kde se vzaly ty uniformní transparenty. Tři tisíce za občerstvení? To tam bylo místo toho chlastu asi čůčo z Lidlu. Mimochodem, hezky o tom občerstvení lhal dr. Nečas z SPOZ. No máchali se v tom pěkně. Fanoušci odhalení na dřeň-ubožáci, zastydlí komouši.

10 6
možnosti
Foto

Reportáž jsem viděl. Zajímalo by mne, jestli je naprosto normální pro návštěvníky sedat si do barokních křesel, zvedat koberce apod. Jestli - při zvýšené ostraze před případnými teroristy /viděno na Albertově/ - je možné pustit 80 lidí jen tak / včetně onoho člověka s kamerou, který celou reportáž natáčel /, bez jakékoliv prohlídky.

Nic proti gustu, ať si jede kdo chce a kam a podporuje koho chce, ale zdá se, že pan Zeman s panem Mynářem mají z Hradu jakousi vlastní soukromou sinekuru. 

To tak asi úplně normální nebude.

10 1
možnosti
Foto

22. 11. 2015 pak přijely dva autobusy studentů z Brna. Kde je do háje ta reportáž?

3 3
možnosti
FB

Ti studenti, kterým byly rozdány předpřipravané transparenty pak odjeli na Hrad, kde obešli všechna bezpečnostní opatření, prohlédli si prostory, kam žádný smrtelník normálně nemůže a ještě to proleje panákem tvrdého a zají zákusečkem (celkem za 30 kč na osobu... :) ) Jestli fakt nevidíte rozdíl, tak jste slepej...

7 4
možnosti
FB

Aha... A co ta promenáda cizích lidí, kteří neprošli bezpečnostní kontrolou, po neveřejných částech Hradu? Po trenkách spadly tři hlavy. Kameramana nikdo za celou dobu nezkontroloval, v autobuse ho nikdo neznal...

7 1
možnosti
JP

a toho Wolnwra taky osočujete neprávem.

0 0
možnosti