Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Zemane mala napoveda pro vas. Kdyz budete psat priste podobny clanek, vyvarujte se kritizovat (vychvalovat) politiky jen podle jmen. Jejich prace je pro kritiku. Proto vam vase nadseni pro osobu pana Klause vubec nevycitan. Vsak vyzdvihovani jeho prace, je od vas nehoraznost. Specialne vuci dnesnim duchodcum. Jeho prace jako myslitel privatizace zklamat na 100%. A duchodci to jeho experiment draze zaplatili.

Vas muze dnes uspokojovat jen mnozstvi nasledovniku. Jiz pan Novak se rozjel na plno. (asi si potreboval ulevit).

Abych vam jen neodporoval, podporim vam pana Babise. Jeho snaha snizit deficit rozpoctu neni vazan jen na nem. Pracuje v koalici, tak musi poslouchat i ty druhe. Tech je vic.

0 3
možnosti
MK

Co je "podpásového" na tom, že Babišovi připomněli jeho slib vyrovnaného rozpočtu? Pokud tuto vizi prezentuji jako svou prioritu, pak jdu do koalice pouze s takovými partnery, kteří mi to umožní.

A když se spojím s někým, kdo mi to neumožní, pak mi nejde o žádnou vizi, ale pouze o koryto. Což je případ právě pana Babiše. Jsem též bývalý volič ODS, ale Babiše bych nevolil, ani kdyby mě mučili.

5 1
možnosti
SN

:-)......Včera jsem cestoval, právě jsem si to pustil z archivu. Fiala je kolovrátek beze studu a bez paměti. Když si vzpomenu na min. financí blahé paměti Kalouska, Hegra a Drábka.....sestava tří mušketýrů! Chudým,(důchodcům invalidům, ti byli zdraví škrtnutím Drábkova pera, a nemocným), brali a bohatým dávali ! Jánošíci naruby. A těch afér! Dluh narůstal, jak zběsilý !

Dneska Kalousek a Fiala jsou denně vidět v TV s kázáním, jak správně ekonomicky vést tuto republiku ! Že jich hanba nafackuje ! R^R^R^

3 1
možnosti
SN

:-)....nefackuje.....

0 0
možnosti
MS

Mne zase pohoršilo vyjádření českého premiéra k porušení koaliční smlouvy sociálními demokraty. Jeho blekotání hraničilo až se lhaním, když tvrdil, že v koaliční smlouvě nic konkrétního ohledně reorganizace policejních útvarů není. Přitom kdyby si koaliční smlouvu přečetl žák základní školy, pochopil by, že jednostranné kroky ministra vnitra Chovance jednoznačně porušením koaliční smlouvy jsou:

"11.1 Policie ČR

Zachováme základní organizační strukturu PČR – policejní prezidium, celorepublikové útvarya 14 krajských policejních ředitelství. V případě neefektivního fungování navrhneme zřízení jednéorganizační složky státu (1 OSS) či úpravu současného systému v rámci PČR."

Nechápu, o čem tady chce premiér Sobotka diskutovat a proč lže v přímém přenosu. Nebo se snad domnívá, že co volič, to blbec ? :-/

5 0
možnosti
Foto

Hlásím se mezi ty voliči, kteří nechápou, že v případě neefektivního fungování dosavadních celorepublikových útvarů je porušením koaliční smlouvy zřízení jedné organizační složky státu.

Jaksi platí, že v jednom z těchto útvarů došlo k úniku informací.

0 0
možnosti
Foto

Stát se zavedním EET bude muset přijmout další Úředníky. K rozběhu EET bude nucen vynaložit jednu miliardu.Elektronické hlášení účtenek bude rozhodně pro stát znamenat vícenáklady už svým zavedením. Co bude pro stát lepší, mít dnešní přimy od živnostníků, anebo tyto přijmy vyměnit za rozdávání státních podpor, protože většina živnostníku skončí. Na závěr stát stejně nezajistí, aby obchodníci všechny tržbyelektronicky evidovali. Vždycky bude možné přijmout peníze „na ruku“ bezdokladu. Je to zbytečný zákon, který bude boj proto daňovým únikům jenpředstírat. Na Slovensku se takový systém vyloženě neosvědčil a nové příjmy dostátního rozpočtu nepřinesl. Nejlepší cestou k omezení daňových úniků by bylosnížení daní, pak by nutkání zatajovat příjmy bylo menší.

10 2
možnosti
Foto

Ano hokej bez rozhodčího se dá hrát také. Rozhodčí také něco stojí. Ale potom se nelze divit, že většina hráčů skončí na úrazovce. Problém je ten, že jsou výrazně zvýhodněni ti, kdož šidí. Má smysl v živnostnících povzbuzovat temné stránky jejich povah?

4 1
možnosti
Foto

Už Hitler prohlašoval, že stát se má řídit jako firma. Tak jako ve firmě má hlavní slovo jedna osoba, jedna strana. Všichni ostatní mají držet hubu a krok.

8 0
možnosti
Foto

Potom se ale nelze divit, že prohrál dokonce celosvětově, když nepustil ostatní akcionáře ke slovu.

1 0
možnosti

R^ Jistěže se stát musí řídit jako firma. K tomu je ale potřeba schopný ředitel, který navíc bude potírat zloděje a vážit si poctivých pracantů. A když bude firma (stát) dobře hospodařit, zajistí dobře sebe a svoje pracovníky (občany). A také zbydou peníze i na věci další, například pro lidi, kteří už ve firmě (ve státě) nepracují, ale dříve jí (jemu) byli užiteční. A pro děti, které ještě nepracují, ale v budoucnu pracovat budou. Nejdřív podstata, potom nástavba, platí vždy a všude!

1 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik