Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, co tady řešíte, když i sám prezident Zeman pochopil, že s Válkovou šlápl vedle. A to už je co říci.

2 0
možnosti
Foto

A neměl by sám prezident Zeman podat demisi, byl s Urvállkem v jedné straně, dokonce ve dvou?

0 0
možnosti
PB

P36e51t96r 68B10u87r27i40a84n

13. 1. 2020 11:06

Paní Válková vystudovala práva za komunistického režimu a kdysi pracovala v kriminalistickém ústavu, kde byl tehdy zaměstnán Urválek, nechvalně známá postava politických procesů z 50-tých let. To dnes stačí k znemožnění člověka.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=742093

vy skutečně nevíte, co je Válkové vyčítáno? Tak proč o tom píšete blog? Protože opravdu nemáte žádné jiné téma? Váš článek by se měl jmenovat: nic nevím, neznám, ale píšu o tom. Asi účelovka.

1 1
možnosti
PN

P65e30t45r 49N35e53d69v68ě81d

12. 1. 2020 20:52

Máte pravdu, holt tonoucí se stébla chytá. Lepší kritizovat všechno, oč se snaží někdo jiný, nebo vybrané kvůli něčemu před 30 a více lety, než něco vymyslet, propagovat a zaujmout větší počet lidí, tak aby uvěřili. Ač je mi vcelku jedno, kdo bude ombusmanem, myslím, že je škoda, že Válkovou dohnala minulost už teď. Kdyby to vytahli po jejím uvedením do funkce, to by byla demonstrace. Ty projevy, ten potlesk, to skandování, ty transparenty.....to vše v přímém přenosu. Na závěr by se před oltářem pana Mináře seřadili lidé od 54 let věku a jeden po druhém budou křičet, já jsem pekla chleba, já šil košile, já jezdil tramvají. ...mohl jsem nakrmit, ošatit, svézt Urválka, nebo jiného komanče, ale teď jsem proti Babišovi a Zemanovi. ...na to jim bude sděleno za potlesku ...je ti odpuštěno ve jménu svobody a demokracie....

5 1
možnosti
SN

:-).......Petře. teĎ jsem poslouchal na Dvojce Ivana HOfmana ze Zlína v pořadu jak to vidí, ten to vyjádřil stejně jako Vy.

Byla jiná doba, byly jiné starosti, nebyl internet, ale.....když chtějí novináři někoho zničit a současně se svézt po presidtovi, je to vítaná příležitost! R^R^R^

1 1
možnosti
JD

Nejvíce to odnese Mynář. Už měl zase důvod ke stávce, a teď nic! Bude potřeba si zase něco rychle vymyslet, vlastně vylhat.Rv

1 3
možnosti
Foto

Copak kancléř dělá nějaké demonstrace? A že se o tom nepíše? ;-D;-D

12 1
možnosti
PT

P14e72t40r 87T58o96m43e88k

12. 1. 2020 15:48

Píšete "Proč by se měla dnešní vláda stydět za podporu komunistů, když se Havel nechal komunisty zvolit?" A šlo to tehdy v té přelomové době jinak??? Napište Jak. Takové jako jste vy mám fakt nejradši.

7 4
možnosti
Foto

A co takhle přímá volba?

3 0
možnosti
LB

"I kdyby prof. Válková napsala článek s Urválkem o boji proti kůrovci, problém není v článku, ale ve spoluautorovi," uvedl prezident Miloš Zeman v pořadu S prezidentem v Lánech.

9 3
možnosti
SN

:-)......Paní Blahová,l Vy jste jako ten moderátor s přehnanou mimikou při vyslovování v ČTV, Vašek! Také dneska jsem ho slyšel, že Urválek byl spoluautorem.

Než něco napíšete, tak si to ověřte! Byla to jakási disertační práce o ochranném dohledu a Urválek, zřejmě jako oponent jéí to podepsal! To měla zahodit roky studií, a hodit práci do koše? RvRvRv;-D

2 4
možnosti
MV

A Vy nějaké "téma" máte? Zdá se, že ne a paberkujete z toho, co už bylo mnohokrát napsáno.

10 3
možnosti
DR

Ruku na srdce, kolik jich tu takových je.

2 0
možnosti
SN

:-).........píšete výborně, ale moc chválen nejste! Minář......škoda každého úhozu do klávesnice. Nedouk, mluvit dovede, dobře placený těmi kterým má pomoci k návratu do vlády a ke korytům! Všechno marné! Lidé mají pořád dobrou paměť a doufám, než se dostanou k vládě Piráti, jak se včera chvástal Bartoš, tak to já.....tu už dávno nebudu: Doufám.....že k vůli mým dětem vnukům, k tomu nikdy nedojde!!R^R^R^

7 5
možnosti
MB

Čau Stando ! Něco se dá budovat shora. Vezmu své záhadné prachy, vytvořím si Hnutí ANO a mám postavení. Imunitu a vliv na ochranu svých investic. Kritizuji to minulé, z části mám i pravdu.Pak to praskne - Jsem stejný, ba i horší ! Na vyjímky nikdo souzen nebyl, ani agentem StB. Ani ten Kalousek, na kterého AB doposud žádnou žalobu - NIKDO !, nepodal. Volební terč ovšem - dobrý .Pak to zase vyšumí, vládnu Výsledky nemám + osobní ostuda přerůstá v mezinárodní. Tak to zase roste zespodu - Cestou Občanské iniciativy. Hlasy, drze říkají = Chceme slušného Premiéra ČR ! (Nikdo vítěze voleb neodstavuje). Nastane to očekávané ! Kdo je platí - Proč je platí ? Vážně, ta tragedie je úsměvná ... !

Uzavírám mezi námi sázku ! Ty kecy Oligarchy - potrvají ještě zhruba 2 roky = Do doby soudu v Brusele.Ten potvrdí verdikt, že již žádné Dotace nedostane. AB to vzdá sám = Agrofert by se mu zřítil. Zhruba řekne - Mezinárodní pomsta ČR, opět se obětuji, aby se vám lépe žilo ! Tuto zemi miluji ... Těch 10 osob, co mu obsluhují Facebook, něco hezkého opět stvoří ! Odjede si dohrát, ty šachy ...:-)

10 0
možnosti
PK

Fakta...Válková nebude ombudsmankou, pan Minář ať si dělá co chce, pokud má k dispo své sponzory...;-D

9 2
možnosti
MB

V. Havel se přece žádnými komunisty zvolit nenechal ! Naopak, komunisté si jej zvolili sami ! Existující svorné těleso se kolektivně poradilo a sdělilo své rozhodnutí ! Šlo o moudré, státotvorné kádry z lidu ... !

Válková skutečně patří do důchodu, 69 let. Není důvod, aby jí Státní rozpočet honoroval. Není diskriminována - může si zřídit kancelář a udílet právní rady - zadarmo / za peníz. Pak tedy kdo ? Miloš je zřejmě oslněn mladou pohrudnicí Valachové, chápu. Nadějného adepta ovšem vidím u Jiřího Kájínka ! Blbej není, v KSČ nebyl - s StB nic neměl společného a školství neublížil ! Pak už jedině Zimola, nebo Hašek - Osvědčili se všude ! Ještě snad Jermanová - nebo i ta Pokorná ! Rozdává osobní auta a ráda zakládá komise, třeba hudby ! To by se Ombudsmanovalo - Žena ! ... :-)

6 2
možnosti
ZH

;-D A kdyby to snad Kájínek nechtěl vzít, ještě je tu David Rath - tedy až ho pustěj....

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik