Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J18a34n 85R36á50ž

13. 9. 2020 13:39

Varující je, že roste počet těch, kteří zastávají jeden z těchto hloupých názorů :

Covid 19 je smrtelná nemoc a tak je lepší nevycházet z domu a když tak raději ve skafandru nebo naopak COVID19 je běžné respirační onemocnění, něco jako lehká chřipka a proto zásadně nikam nenosím roušku, protože nic nechrání a nevím proč nejít do baru a podělit se s druhými o dring.

Nějak se vytrácí zdravý rozum přirozeně nám velící chovat se odpovědně k sobě i druhým. To jest nepanikařit, ale také ze sebe nedělat hrdinu.

2 0
možnosti
Foto

Vláda v době stavu nouze nakoupila z Číny testy na coronavir a zjistila, že mají 80 procentní chybovost. Takže do května se na covid testovalo minimálně a vláda nevěděla, kolik lidí je ve skutčnosti nemocných na covid. Prsila se, jak covid zvládla za cenu, že ekonomika padla na samé dno. Přitom nevěděla kolik lidí ve skutečnosti má covid a do dnes neví, jak se covid šíří. Nakoupila testy v cizině a začala od července testovat lidí na covid. Musí. Nakoupila jich mnoho a někdo ten nákup musí zaplatit. Při testování neřekne kolik lidí s covidem nemá žádné příznaky a kolik lidí má covid mrtvý. Prostě se musí strašit, aby víc lidí postoupilo testování. Prymula je zaháčkovaný ve výrobě respirátoru a roušek. Lidi je musí kupovat. Tady jde jenom o kšeft a ne o naše zdraví.

0 1
možnosti
PH

Je to vždycky o lidech - a my bohužel k tomu přistupujeme, jako že rádi školíme svět, ale sami vidíme nejdál k sousedovi přes plot, a ten soused nám navíc vadí.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik