Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)....V jádru s Vámi souhlasím! Jejich mentalita je úplně jiná, ti půjdou ze zpěvem za svého vůdce umřít.

Řešením je skutečně kompromis a postupné prolamování ledů. Jejich řád je třeba respektovat, ale pozvolna začít pracovat na nějakých normálních vztazích. Jak správně píšete, sankce nikdy nic nevyřešily! Protivník se spíše zatvrdí, národ se semkne i když trpí jeho životní úroveň, postiženy jsou sankcemi i obchodní vztahy a doplácí na to i druhá strana. Dobrým příkladem je vztah k Rusku po Majdanu. Kdo není hloupý, tak si musí uvědomit, že Krym přihrál Putinovi Majdan a považoval bych ho za hloupého, kdyby té situace nevyužil. Je to nevratné, to by měl každý špičkový politik vědět. Snad jedině násilím, ale občané Krymu se rozhodli svobodně. A sankce trvají ! Samozřejmě, že někomu prospívá, když Evropa zápasí o přežití, ještě miliony imigrantů a ať se Evropa stará. Dobře vymyšleno i provedeno! R^R^R^

0 4
možnosti
Foto

Je jisté, že severokorejský režim se musí rozložit zevnitř. Sankce jsou často kontraproduktivní. Co by ale mohlo být tím impulzem, to asi nikdo neví.

1 0
možnosti
Foto

Nie nevyhnutne. Ak ich vodca niečo prepískne, tak si viem predstaviť, ako tam napochoduje čínska armáda.

1 0
možnosti
JC

Vaše řešení v případě Severní Koreje nemůže fungovat. Oni mají svou ideologii čučhe a přes tu nejede vlak. A to je ideologie soběstačnosti za každou a jakoukoli cenu. Oni se isolovali i od zemí tábora socialismu a míru, dokud ještě existoval.

4 0
možnosti
Foto

Japonsko by mohlo mať jadrovú zbrań do pár mesiacov, ak by si zmyslelo. Majú na to know how, materiál a kapacity. Materiálu má dosť na to, aby v počte súperilo s Ruskom, alebo USA. Má aj všetko potrebné na výrobu nosičov jadrových hlavíc, schopných zasiahnuť ľubovoľný cieľ.

Kórea je niekde tam, kde boli jadrové veľmoci niekedy pred 60 rokmi a nemá na to, aby vyrábala jadrové zbrane vo veľkom, pričom aj možnosti dopravy jadrových hlavíc k cieľu má dosť obmedzené.

Vidíte ten rozdiel medzi krajinou netrpiacou sankciami a krajinou zaťaženou sankciami?

1 0
možnosti
Foto

No vidím i nevidím. KLDR se k jaderné zbrani dopracovalo. Kde vzali technologii to nevím. Že by na to přišli sami, nebo jim to USA v rámci sankcí dodalo? Aby náhodou nedošlo k míru na světě.

0 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik