Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ať Rusové kohoutky zavřou. Vzhledem k tomu, jak jsou ekonomicky závislí na exportu plynu, poškodí to jejich ekonomiku ještě víc. To by už nebyl propad o pár procent HDP ročně, ale pěkný sešup. Rusko ohrožuje okolní státy, ale vy se tu pozastavujete nad "válečnickou rétorikou" západních mocností.

0 1
možnosti
Foto

J98a61k64u44b 68R45o51t31h

5. 3. 2015 11:16

Rusko míří k prosperitě? Vtip dne.;-D

0 0
možnosti

Proč ne? Mířit můžete jak dlouho chcete a výsledek může být všelijaký. Nepamatujete, jak jsme mířili ku komunismu?

0 0
možnosti

pokud Rusko zavře kohoutky tak zhruba za tři měsíce bude Putin vzteklým davem vykopán z Kremlu

0 0
možnosti
Foto

Rusko bude moci zavřít kohoutky až bude mít energovody do Indie a Číny, které spolknou to co vytěží jak malinu. Evropa propadne do trvalé recese a začne válku o surovinové zdroje.

3 0
možnosti
Foto

Nepřítel se nehledá. Bohužel ale jeden sedí v Kremlu......A s tím plynem to je takový komický evergreen rusomilů. Plyn je strategickou surovinou to té doby, dokud ho někdo kupuje.....Evrope se bez ruského plynu obejde, s problémy, ale obejde. Rusko bez dolarů za plyn chcípne....:-)

2 4
možnosti
Foto

Zřejmě váš obzor nepřesahuje hranici vašeho nosu. Co zmohly sankce kdekoliv ve světě? KLDR - výsledek Severní Korea má už 100 jaderných hlavic (uvedly zpravodajské servery). Kuba - čeká se až umře Fidel, pak se něco změní, dřív ne. Venezuela se už vůbec sankcím USA už dlouho akorát směje. Sankce proti Sýrii, Íránu - jenom daly vzniknout hrozbě s názvem Islámský stát. Sankce proti Rusku přinášejí pouze potíže našim a evropským exportérům. Teď zase stoupá cena ropy, Rusku porostou zisky. Sankcemi udržuje Amerika tento region v napětí. Je to nic nestojí, jich se to netýká. Kdo jim ale může ještě věřit?

0 0
možnosti

Pokud se bude válčit tak všich ti kteří ji dnes podporují a jsou to většinou lidé kterým moc na penězích nezáleží (protože jich mají dost), tak se uklidí  někam do bezpečí. Takže budou umírat ti co válčit nechtějí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik