Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J79o78s78e49f 18N25i59k68l

26. 5. 2016 8:36

...že by kvůli kouření padla i vláda?...;-D

1 0
možnosti
SN

:-)...Pane autore, souhlas ! KDyž denně sleduji kolik se na nás denně hrne nových zákazů a zákonů, divím se, jak jsem to mohl do této doby přežít! A to už jsem na světě nadprůměrně dlouho dobu.

Nebudu to moc rozvádět......včera ministr Němeček prohlásil že se nebude kouřit ani na dětských hřištích, ani při zápasech juniorů! Stáří nezmínil. Je to šílený svět. Po silnicích celé zeměkoule se valí karavany dýmajících náklaďáků, kteří vozí někdy zbytečně zboží z jednoho konce světa na druhý, řeší se emise aut, které jsou ve srovnání s těmi kouřícími náklaďáky kapkou v moři.

Nějaký lékař tam včera zdůrazňoval, že to způsobuje rakovinu plic. Nejsem lékař, ale kolik mých podstatně mladších známých už je na druhém břehu, když umřeli na rakovinu plic, aniž by vykouřili jedinou cigaretu ! Prostě....obojek se utahuje ! R^R^R^

8 2
možnosti
Foto

Jestli to náhodou nebyli pasivní kuřáci 8-o

0 1
možnosti
Foto

Tak jsem naivně čekal, že aspoň u zákona o omezení kouření nechají stranické špičky volné ruce svým poslancům, aby hlasovali podle svého selského rozumu a ne podle stranické disciplíny. No jak jsem starej, tak jsem...... Nikde jsem nečetl jediný argument, v čem konkrétně se lišil původní vládní návrh od pozměněného návrhu, pro který se nakonec hlasovalo, jen hysterické výlevy o zradě a konci koalice.

5 0
možnosti
JL

Pane Madle, vcerejsi vylevy o zrade nam ukazuji (jiz take mnohokrat pred tim) jak idiotske je nase usporadani rizeni statu. Poslanec v "koalici" (podle jeho mocnych a moudrych velitelu) nema nic jineho na praci po dobu koalice, jen zvedat ruku, jak "velicenstvo" jeho strany "naridi".

Ja se jeste dnes divim proc vlastne mame Poslaneckou Snemovnu. Proc vubec platime poslance. Po volbach a hlavne po podepsani koalicni smouvy, poslance vubec nepotrebujeme.Opozicni clenove nemaji zadnou moc, koalicni poslanci nemaji nutnost premyslet (jen zvedat ruce), tak je treba tlacit na zruseni teto instituce. Uz maji muj hlas!!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik