Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J46i33r38i 80C75i40z

15. 2. 2021 21:11

Vazeny autore, celkem s Vasim hodnocenim soucasne situace souhlasim. Jen kratce k panu Moravcovi, protoze to je zaprisahly nepritel vseho, co soucasna vlada dela. Mozna taky plni prikazy sveho nadrizeneho reditele, kterym je nomenklaturni kadr pred r.89 a pri schuzi stranicke bunky v CT je mu dan ukol neustale napadat kohokoliv ze soucasne vlady. Rikam tomu bolsanska propaganda podobna te pred r.89, kdy vsechno na zapad od nasich hranic bylo spatne a my v socialismu jsme vyjimecni. Podobne to vidim u skupiny mistnich knouralu v ramci diskuse pod Vasim blogem. Tito knouralove si vzdy vytipuji nejaky blog kritizujici mirne opozici a okamzite zacnou sepisovat svoje blaboly, jak je kazdy krok vlady spatny. Vsimnete si prosim, ze nikdy neuvedou neco rozumneho jak to udelat lip, jen knourani co to zpusobi nekomu. Aby se zamysleli nad situaci v nemocnicich? To se stane jedine az se v ni octnou. Kdyby vlada rozvolnila opatreni, hned zacnou knourat, ze mely byt prisnejsi. Kdyz je vlada zprisni, hned zacnou knourat jak to vsechny postihne. Za sveho dlouholeteho pusobeni ve svem sportu ve vyspele zapadni civilizaci jsem rychle zjistil, ze ti lide tam jsou o dost jini a k vecem pristupuji jinak. Kazdy problem se snazi vyresit, nikoliv neustale knourat co je spatne. Proto si s pandemii Covidu poradi mnohem driv, nez v CR. Zustante prosim v klidu a blaboly uknourane bandy mistnich diskuteru si vubec nevsimejte. Oni totiz krome toho knourani nic jineho neumi.

0 2
možnosti
MK

Žádný nouzový stav nemáme. Současná situace může mít dvě řešení:

1) Nouzový stav je pokračovám toho předešlého odmítnutého Sněmovnou a proto je protiústavní. Není tedy nutné ho dodržovat.

2) Nouzový stav je úplně nový. Pak však není možné přejímat omezení z minulého nouzového stavu. A žádná nová omezení vláda nevyhlásila a tudíž není možné je porušovat.

Ať soud nakonec rozhodne jakkoliv, nejsme vázáni žádnými direktivami.

4 0
možnosti
Foto

Sestava zabedněných fandů poměřujících si pindíky. Přehlídka ubohosti a slaboduchosti.

0 0
možnosti
Foto

Zbytečnost vést s vámi polemiku ukazuje už to, že zavření hranic z německé strany pojímáte jako důsledek odmítnutí nouzového stavu poslanci. Copak vám uniklo, že Němci zavření hlásili už před jednáním Sněmovny a důvodem bylo rozšíření viru u nás? To jste neviděl tu jejich stále publikovanou mapu, kde oni jsou max. v oranžové a my svítíme červeně?

Ale spíš se vám hodí do krámu psát lži. Mějte si je.

Navíc v této situaci vůbec nejde o to, kdo vyhrál a kdo prohrál, protože zatím prohráváme MY, MY všichni!!! To vám nedochází?

5 1
možnosti

Opozice udělala naoko "odvážné" gesto, které se jí ale během pár dnů vrátilo zpátky a když teď může udělat další, které ale už může mít na další vývoj nějaký hmatatelný vliv a na pánech Bartošovi s Fialou by tak ulpěla byť jen nepatrná skvrna zodpovědnosti za nastalý stav, ukazuje se, že namísto odvahy mají jen něco hnědého v kalhotách. A takoví kašpárci na gumě chtějí řídit celou zemi?

1 4
možnosti
Foto

Ale klidně řídit můžou. Pokud v této zemi převažují takoví občané, tak to klidně může řídit i Hurvínek. Což se v podstatě vlastně i děje.

4 0
možnosti
JS

Rakušana sice nemusím, ale rád se ho zastanu. Včera v diskusi, se jako jediný po vyhlášení hejtmanů dokázal zorientovat, a přestal kvákat předepsané nesmysly.

0 0
možnosti
ZZ

;-D;-D;-D

Moravec ještě celou noc kulil oči a stále mu to prý ještě nedochází.

;-D;-D;-D

1 4
možnosti
ZZ

Rozhodně vyhrál Babiš a hejtmani a nikoliv opoziční vrcholoví politikové s úplatnými komentátory, jako je Moravec, kterému včera málem vypadly oči z důlků.

;-D;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

Žasnu kolik lidí se raduje nad tím, že mohou mít kolem krku ohlávku a puse udidlo.Víra těchto lidí v Babiše je zbavuje pocitu odpovědnosti a používání rozumu. (Pokud nějakou iteligenci mají aspoň na úrovni psa foxteriéra). Poslušně a bez rozumu dělají to, co vláda nařídila, bez ohledu na to, zda to má smysl anebo ne.

8 6
možnosti
PR

P27a62v34e18l 65R65y31š11k56a

15. 2. 2021 12:48

Vidím že jediné co už umíte je štěkat jak ten foxteriér.:-P

2 4
možnosti
Foto

Až Ústavní soud rozhodne, pak se budeme bavit, kdo vlastně vyhrál.

3 1
možnosti
TB

Myslíte jako za 3 roky? :-)

1 0
možnosti
Foto

Bloger se ptá, kdo vlastně v té šarádě s novým nouzovým stavem zvítězil. Mě je opravdu jedno, kdo je vítěz, je mi ale neskutečně smutno z toho, kdo je v poslední době ten poražený. Tím jsem totiž já a spolu se mnou i vy všichni ostatní, které součastná vláda, sněmovna, senát, ale i hejtmani a ústavní soudci neberou vážně ani jako kompars. Jak si má občas vážit poslanců, senátor, členů vlády a nakonec i prezidenta a ústavní soudce, kteří jen hrají své hry, mají plná ústa demokracie (= připomínám "vláda lidu") ale na konkrétních věcech ukazují, že i hlasování parlamentu lze nerespektovat, že pravidla voleb, které již byly vyhlášeny, lze změnit atd.

1 1
možnosti
Foto

Omluva ... ne občas, ale ončan.

0 0
možnosti