Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Líbilo se vám, jak šel dnes prezident příkladem?

0 0
možnosti

Zřejmě jste si nevčimnul, že totalita dávno skončila. Bránit lidem v opuštění republiky už není možné a platí to i pro zdravotní sestry. Jestli je stát chce tady, musí dát nabídku, které nelze odolat. Jinak to nejde.

A nebojte, u Krause sedět nebudete ani v roušce ani bez roušky. Zrovna vás tam určitě nikdo zvát nebude.

1 0
možnosti

P45e68t38r 14B96u27r62i49a15n

25. 2. 2021 14:01

Ochrání mě proti koronaviru textilní rouška?

Nikoli, chrání primárně směrem ven, ne dovnitř. Roušky jsou dobré k tomu, aby již nemocný člověk nešířil nemoc dál kapénkovou cestou například při chřipce, která je v současné době na vzestupu. Zdravého člověka tedy roušky od nákazy koronavirem neochrání. Zdroj: Ministerstvo zdravotnictví

Jezuskote, tak ona nás vláda tahala celou dobu smykem za fusekli. Nu což, hlavně, že jsme se nasmáli.

P.S. už jsem se bál, že zapomenete vyplísnit opozici a je jedno za co. Ale v závěru jste to zvládl. A je to tak správně. Jen ať lidi vidí, kdo za všechno to zlo nese odpovědnost.

1 0
možnosti
Foto

Podobně se ptal W. Churchill někdy v roce 1942 a měl na mysli průběh 2. světové. Beginning of the end, or the end of the beginning?

0 0
možnosti

Vy jste v té své selektivnosti prostě úžasný.

Tolik příkladů, jak se my Češi špatně chováme (přesně v duchu té kampaně "my vláda se tak snažíme. ale vy lidi nám to pořád kazíte"). A podaří se vám vyhnout všem kauzám lidí z koaličních stran a z Hradu a ještě to zakončíte odstavcem proti opozici.

2 1
možnosti

Vlastně jste se dotknul jedné z věcí, která mi v celé té situaci vadí fakt strašně. Že vláda všechny chyby pořád hází na jiné.

2 1
možnosti
Foto

Když se podíváte na většinu německých programů, tak tam jsou roušky výjimkou.

A přesto jsou na tom mnohem lépe než my.

Takže tady asi ta chyba nebude.

2 0
možnosti
Foto

Pokud se nakazíte, je to vaše chyba. Něco jste podcenil, nebo zanedbal. Jak to zatím vypadá, budeme víc chybující než zbytek světa. Kdyby každý dodržoval odstup od ostatních, měl roušku na ústech, jen co se něčeho dotkne, hned by si desinfikoval ruce a hlavně co nejvíce omezil kontakt s ostatními situace by byla mnohem příznivější.

0 2
možnosti
Foto

Nevím, možná mají některá studia v ČT vydesinfikovány. Aneho je dezinfikují p odchodu každho hosta, tak jako po poslanci "flékanci" pardon Volném) v poslanecké sněmovně. Prostě jsme demokrati, nenecháme si sahat na svá lidská práva. (Anebo pokrytci?) :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik