Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Vy jste se zřejmě včera,nebo předvčírem vrátil asi z hóóóódně daleka - že ?

0 0
možnosti

Na začátku své kariéry prohlásil Klaus, že je nutné aby tady v co nejkratší době vznikla vrstva skutečně bohatých lidí a umožnil některým zbohatnout. Amnestie je jen logický závěr jeho prvního kroku.

0 0
možnosti
MJ

Tedy to je fakt sranda autore, konečně se něco děje. Vy mi připomínáte moji starou ,ta mi pořád říkala oprav ten barák , oprav ten barák,já no to, to má čas, pak přišla velká voda, barák nám rozbourala , já musel stavět nový a stará mi řekla, konečně se něco děje, konečně je to opravený, nebejt velký vody ,tak bys tu fasádu neuděl, že jo. Že nás to však stálo 2 mega taktně pomlčela.

0 0
možnosti
VH

Proboha. Jak budou prověřovány kauzy, které se díky amnestii   u z a v ř o u  (tvar "které by se měly uzavřít" je úmyslně matoucí)?? 

   Přijde na řadu opravný prostředek žalobce .....  ?  No jo - co bude opravovat?  Opravný prostředek může směřovat jen a výhradně k tvrzení, že se na kauzu (spíše však její část) amnestie nevztahuje.    Pokud byly všechny činy v kauze (popřípadě u jednotlivých obžalovaných) žalovány před osmi roky a vztahuje se na ně tedy abolice, neexistuje žádný opravný prostředek.  Prostě  prezident (v souladu se svojí, nám dlouhodobě známou morálkou) se rozhodl, že lidi, kteří umějí (jakkoliv) získat peníze není třeba trestat, ale vynachválit.

   Nejsrandovnější je tvrzení, že se v kauzách "nic nedělo".  Ale dělo, Zeman, dělo.  Především se děly trvalé obstrukce obžalovaných a jejich advokátů. (Vy jste o tom doposud nic neslyšel? Fakt?)

0 0
možnosti