Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Situaci na běloruské hranici s Polskem nezavinilo ani Bělorusko ..." - kdepak, ani náhodou, jen jim vydávalo viza a kromě jiných, covidem vyhládlých aerolinek, se na nich pakovala Belavia - takže vážený pane, z Afriky přes moře a přes Turecko pašují běžence kriminální gangy - a tady je pašuje stát, čili Lukašenko je kriminální raketýr - vyděrač! :-(

0 0
možnosti

Spojit se s teroristy, myslíte?

0 0
možnosti

A čo vy si predstavujetě pod takými slovy heraldický bod?

0 0
možnosti

Co je to ten heraldický bod?

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, karma R^

0 2
možnosti

..... pravda, moderní doba sa s "logikou" vopravdu nepáře a Brusel už vůbec nééé!,- mi na celým tem hraničním konfliktu s nelegálníma migrantama nejni jasná jedna věc,- jak je možný, že EU, navíc v druhým rychlostním stupni, chce ty chudáky "uprchlíky" nechat na pospas diktátorskýmu Bělorusku(?) a nechce je přijmout,- vůůůbec vo ně nejeví zájem??,- ...... to sou jako ty proklamovaný západní hodnoty;-(?!?

0 0
možnosti

Putin nepřestane se svými výpady proti různým zemím, bude vydírat přes migranty, přes plyn atd. Jediná cesta - odříznout tyto totalitní režimy, napojit se na plyn norský, jak to zamýšlí např. Polsko. Nenechme se vydírat, mějme připravenu obranu na úrovni Evropy.

2 4
možnosti

Pokud vím, jsou to Kurdové, ne Afghánci. A co se týče Putina - Merkelová c hce, aby intervenoval, resp. zatlačil na Lukašenka, aby přestal blbnout. Nečeká, že Rusko vtrhne do Běloruska a odveze si potrefené muslimy na Kavkaz nebo na Ural. Oni by tam ani nechtěli, říkají přece, že chtějí do Německa, případně někam, kde jim dají zadarmo byty a budou je pár let sponzorovat. Jsem docela zvědavý, jak to dopadne - Lukašenko povolí a stáhne migranty, jako to udělalo nedávno Turecko s Řeckem - kde byla situace podobná. Nebo je tam nechá zmrznout? Spíš tipnu, že je vyhodí ze země a akci zopakuje, až bude teplo - na jaře.

0 0
možnosti
Foto

tak, jako vlaky pro Ossis v roce 1989

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik