Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Pěkný blábol, kdybyste si radši opravil ten nadpis. Ale v jednom máte pravdu, pánové Babiš a Zeman se opravdu do žádné ze škatulek vytvořených pro Česko nehodí, to spíš do škatulek pro Rumunsko, Rusko, Moldávii či Uzbekistán

4 0
možnosti
Foto

Za ten střed se omlouvám, nestává se mi často, že napíšu chybu. Jinak bych vyzval ke zdrženlivosti, než se to všechno prošetří. Evropské dotace jsou ve své definici podvod, po každé lze jít a zpochybnit jí. Má smysl tato cyklostezka a ještě navíc osvětlená? Nikdo po ní dohromady nejezdí. Má smysl Ptačí hnízdo, má vůbec něco smysl?

0 1
možnosti
MS

Žasnu.... jednak se jedná o podvod. Jako byste chtěl obhájit, že někdo dostává sociální dávky a přitom chodí načerno pracovat. Prostě ta dávka (dotace) je pouze pro někoho a za určitých podmínek. Nemáš práci - dostaneš dávku, analogicky máš malý podnik - dostaneš dotaci. Pan ministr financí (ikdyž jím v té době ještě nebyl) účelově a vědomě oddělil část své firmy aby mohl dotaci dostat (že se takové dotace vůbec poskytují je taky sporné, ale o tom tato debata není). Přitom se v kampani prezentoval jako pan čistý, který má svých peněz dost a nejde tedy do politiky krást. Přitom mu není hloupé potřebnějším ukrojit z jejich koláče, pro něj "směšných" 50 milionů. Jak můžete dávat svou důvěru člověku, který vás neokrade, protože by neměl na chleba, dokonce ani ne pro to aby měl lepší auto/dům/dovolenou, ale jen proto, že může?

9 0
možnosti
VK

Taková klasická zemanovina. Proč řešit podvody kobliháře, když máme ty uprchlíky že?:-P

7 1
možnosti
PN

P11e79t20r 39N86ě13m13e32c

18. 3. 2016 11:33

Vláďo, že Babiš prostě švindloval je neoddiskutovatelný fakt, a byl to švindl za 50 mega :(

5 1
možnosti
Foto

J71a55k49u75b 71R59o31t63h

18. 3. 2016 10:16

Copak střeD, ale okraj zájmů, tam je to teprv výživné.;-D

A tak je to u autora se vším.

6 2
možnosti
SH

Čapí hnízdo je nepopiratelně ve středu zájmů;-D - viz. titulek;-D a nepopiratelně je i ve střetu zájmů.

7 2
možnosti
PK

P60a78v46e32l 31K42u36l32a

18. 3. 2016 10:04

Já reagoval jenom na ten titulek a toho jsem si nevšiml. :-)R^

1 0
možnosti
PK

P56a75v58e94l 75K87u15l57a

18. 3. 2016 8:48

Budu reagovat jen na ten titulek: Není, když jde o lidi, kterým vy fandite :-)

1 0
možnosti
SN

:-)......Máme podobné myšlení, už jsem ve stejném duchu napsal na toto tema několik příspěvků. KDyž se dotace rozdávaly a ruka Páně byla otevřená, kdo by nebral ! Celé roky to nikomu nevadilo, čili......bylo asi podle tehdejších zákonů všechno v pořádku.

A najednou....ETT, šlápl na paleček zainteresovaným, kteří si v politice přihrávali jednak do svých, jednak do stranických kapes a vznikl problém! Navíc....preference ANO jsou stále na špici, takže i ustrašený Sobotka se začíná bát o svoji kůži, tak je třeba něco udělat. Jenže...lidé nejsou blbí, dost velká část národa už není odkázána jen na TV, která vědomě ohlupuje diváky a samozřejmě režíruje své zprávy tak, aby presidentovi i Babišovi uškodila. Markantní byl přenos předávání si vyznamenání mezi naším a polským presidentem. Kamera zabírala pořád jen tlumočníky, president se tam mihl ve vzdáleném asi dvouvteřinové záběru. Můžete si to najít v archivu, chodilo to po fb. Prostě je třeba dostat Babiše z politiky a na jeho místo dosadit nejlepšího ekonoma Vesmíru a okolí Kalouska. Pak bude všechno OK ! R^R^R^

2 9
možnosti
Foto

"A najednou....ETT, šlápl na paleček zainteresovaným, kteří si v politice přihrávali jednak do svých, jednak do stranických kapes a vznikl problém! "

8-oTo jako brali politici desátky od hospodských???

6 0
možnosti
Foto

Opravdu jste snílek, jak uvádíte, který si myslí, že Babiš ke svému majetku přišel poctivě a že do vlády šel pro blaho pracujícího lidu a ne aby nahrabal co nejvíce pro své firmy, jak předvádí v současné době. Obdobné se Zemanem. Opakovaně soudy usvědčený lhář, alkoholik, obklopený komunisty kamarády Putina. Takže dál si žijte svůj sen o hodném a poctivém Babišovi a Zemanovi. Jenom na závěr. To, že na výstavbu Čapího hnízda získal Babiš dotace podovodem je věc stará a nic by se dál nedělo, kdyby se o to nezačala zajímat EU. Také je hrozně zajímavé vědět, jako skončilo vyšetřování Babiše za podvodné zíkání Lovochemie, které vedla Bradáčová a která dnes také neví, jak bylo ukočeno po té co ji bylo odebráno. Možná pod heslem zapoměńte vyšetřování skončilo ja mám peníze a tedy kamarády všude.

5 3
možnosti
Foto

Pane Kindle, žádný velký snílek nejsem, i když to mám napsané ve svém profilu. Jak miliardáři přišli ke svým majetkům? Scharzenberg pro to nemusel udělat nic, co proto udělal Křetínský, Bakala nevím. Babiš mezi ně také patří, ten to aspoň neskrývá. Mohl bych si koupit tryskáč a odletět odsud do nějakého ráje - to taky jednou Babiš řekl. V Americe kandiduje na úřad prezidenta miliardář Trump. Paní Clintonová taky určitě hluboko do kapsy nemá. Proč to tam nikomu nevadí? Já bych řekl naopak, politiku by měli dělat lidi, kteří už něco v životě dokázali, u nás jsou ti praví ti, kdo si tam rovnou přesedli za školních lavic. Na ty nic nenajdeme, ti jsou čistí. Dlouho se nic nemohlo najít na Petra Nečase. Až ho dostaly kabelky Jany Nagyové. Nebo to byla sžíravá závist?

Tak o tohle mi jde pane Kindle. Když se zakáže poslancům jakákoliv jiná činnost, tak se ocitneme v rukou bezduchých, beznázorových podivínů, kteří budou vzývat někoho nad sebou, kdo jim bude diktovat jak mají hlasovat, co mají dělat. To už tady ale, pane Kindle, bylo. Děkuji nechci.

4 4
možnosti
Foto

ano, je to obrovský problém a zvlášť v naší republice, když jeden z největších podnikatelů, je současně správcem státní kasy.

5 1
možnosti
PK

P33a14v56e54l 53K65u87l35a

18. 3. 2016 11:45

..a mediálním magnátem:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik