Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Jak je mozne ze takove lzi idnes nemaze=-O

0 0
možnosti
Foto

To už byste dávno nediskutoval.

0 0
možnosti
MN

ocekaval bych, ze Putin rekne na adresu pana Obamy neco o tom, ze by si mel urovnat svoje vladnuti a hlavne se snazit snizit zadlluzenost zeme. Dosud jen zadal o zvysovani schodku a tisk dalsich zelenych papirku.

0 1
možnosti
JR

J27a54r56a 80R43a59n23k

30. 12. 2014 19:05

Stacilo se zeptat, proc Cina a Rusko vetovalo zasah v Syrii, mohlo byt mene zavrazdenych civilistu a mene rodin s decky ve sbernych taborech:-/

3 7
možnosti
Foto

A proč se proti zvyku ISA tím vetem řídily?

2 2
možnosti
Foto

Protiruská nenávist všech Ukrajinců kvůli Krymu? A proč si to proboha myslíte? Bylo Vám milejší Slovensko nebo prachy? Bojoval byste za zachování Slovenska, kdyby to mělo podstatně snížit životní úrověň?

Skaro každému jsou milejší prachy a na nějaká utracená území se také může, víte co. A proč to říkám? Ukrajinu zruinoval Majdan a na Putin a Krym. A kromě toho Majdan, potažmo Kyjev, také vraždil. Rusko a Putin ne.

To protiruské kdákání je jen oficiální propaganda, stejně, jako za totáče oficiální propaganda hanobila USA. Čtyřicet let je hanobila a jaký to mělo účinek? Žádný.

Každá láska a nenávist se také mění se změnou režimu.

7 5
možnosti

Purin nevraždí? Na Donbase skoro 5000 lidí jeho vinou, bez ruska by tam válka nebyla,  v Čečně povraždil deseti tisíce civilistů, další v Abcházii, Podněstří atd. atd...Rv

5 5
možnosti
Foto

Strategická chyba? Spíš nedostatek fantazie. Dobrý hráč myslí na několik tahů dopředu. Na jeden tah - to jer málo. Šach-mat lze tudíž čekat.

3 4
možnosti
Foto

Velká strategická chyba USA. Jejich vůdci vůbec nemysleli dopředu na další tahy.

5 3
možnosti
Foto

Moje řeč, pane Zemane. Lépe bych to nenapsal. Karma.

A nejvíc mě baví ti, kteří Vás a Vám podobné považují snad za spřežence Ruska nebo snad dokonce agenty či osoby rozumu mdlého.

Já si ale myslím, že hluboce by se měli zamyslet ti, kteří tak jásavě podporovali onen kyjevský puč a přitom předstírali, že nevicí, jak ej zaměřen na oslabení Ruska a že to nemůže přinést nic dobrého.

6 3
možnosti
MK

Moc často s Vámi nesouhlasím, ale ta vlastní charakteristika ve druhém odstavci Vašeho příspěvku se Vám opravdu povedla. Sám bych jí nenapsal lépe.

0 3
možnosti
JS

J61a76n 72S59e82m44i66k

30. 12. 2014 14:47

Fakticka:

"kdyby si vrcholní politici EU a USA doplnili vzdělání z historie, věděli by, že Rusko vojensky porazit nelze"

....prvni svetovou valku Rusko prohralo, odstoupilo Nemecku obrovska uzemi (brest-litevsky mir) a nasledne totalne vnitrne zkolabovalo (obcanska valka a nastoleni bolsevickeho rezimu)

Taktez k te strategicke chybe: ta chyba zpociva v tom ze Rusko sice ziskalo Krym, ale poprve ve sve historie-pravdepodobne trvale- ztratilo ze sveho orbitu zbytek Ukrajiny. To se dosud zadnemu vladci ruska za celou historii nepovedlo.

Pokud by nezabrali Krym a nevyvolali tu protiruskou nenavist vetsiny Ukrajincu, bylo docela dost mozne ze az by se Ukrajincum omrzela pomajdanska vlada, zase by v dohledne dobe zvolili nejakeho dalsiho Janukovice (tak dopadla i Oranzova revoluce).

Po tom vsem co provedl Putin je uz navrat Ukrajiny do naruci Ruska asi nemyslitelny.

Rekl by jsem ze je to nejvetsi strategicka ztrata Ruska ve sve historii.

Co se tyce Krymu- Krym je HISTRICKY a EMOCIONALNE dulezity pro RUsy a jejich historii (viz prulom k cernemu mori za Kateriny Velike, Krymska valka v 19. stoleti a obrana roku 1941). 

Nikoli strategicky. Cerne more je uzavrene more ze ktereho lodstvo nemuze ven, navic NATO ovlada 2/3 jeho pobrezi(Turecko, Bulharsko,Rumunsko).Navic vedle Sevastopolu tam Rusko ma stejne dalsi zakladnu v Novorossijsku.

8 2
možnosti
JH

J50o27s91e29f 56H23á94j61e98k

30. 12. 2014 14:54

...strategicky je v globálním hledisku Černé moře pro USA zajímavé asi jako Lipenská přehrada, nehledě na to, že Bospor ovládá člen NATO, ale o to tu Kremlobotům nejde, je potřeba nějak zdůvodnit tu čuňačinu... :-)

8 1
možnosti
JH

J97a88n 59H89o85r24a

30. 12. 2014 14:27

Vidím, že KGB je stále činná, trochu mi to u nás připadá jako ve filmu Spáči. Kromě proruských psáčů se naposledy probudil bývalý vojenský doktor svým přáním vrátit vyznamenání od NATO a kde např. berou inspiraci a důvody pro své názory a tvrzení Venda s Miloušem se taky třeba jednou dozvíme...

7 1
možnosti
Foto

Možná ve zdravém rozumu. Ale musí to být pro pravdoláskaře krušné, na 15 lety vyfasovat rozumné prezidenty.

2 1
možnosti
JT

Autor je zřejmě zastáncem názoru, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Takže ještě jednou. Neexistovaly žádné dohody o NATO!!!

9 2
možnosti