Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Žádné sledování; u někoho z účastníků musela být škodná. Ani bohatý Blesk nemá tolik lidí, aby 24 hodin byli paparazzi načekané.

0 0
možnosti
Foto

Si to pletete. Stalking je trestným činem, ale stalking nerovná se sledování a sledování samo o sobě není trestné ani přestupek...

1 0
možnosti
JR

J94a38n 34R72á49ž

24. 10. 2020 15:12

Nesouhlasím s názorem, že Prymula s Faltýnkem svou noční schůzkou na velmi tajemném místě nikomu neuškodili. Podle mne uškodili všem, jak vládě, tak i všem občanům, protože to byl faul, který znevěrohdnil vše, co vláda prezentuje jako nutná opatření k zabránění kolapsu zdravotnictví. Pro mne to znamenalo ztrátu poslední nitky, kterou měla vláda provázanu mou důvěru, že stojí za tím, co nám vnucuje.

PS. A opravdu jsem zvědav na druhý díl investigativní práce, a tím je odhalení toho, co stálo zúčastněným za tak velké utajení, že to nemohl Prymula projednat na půdě ministerstva nebo Faltýnek v některé své kanceláři. Přál bych si, aby to investigativci zjistili co nejdříve, neb to považuji za důležité, aby nevznikly další konspirační teorie.

7 0
možnosti
Foto

Psala jsem příspěvek, ale někam se zatoulal, tak to zkusím ještě jednou. Mám pouze dvě otázky:

1) Víte, co je to stalking?

2) Vy si myslíte, ze6 novináři Blesku neinformovali?

Děkuji za odpovědi.:-)

3 0
možnosti
IK

Ve větě, .. Německo má denně 10 000 nakažených při 20 000 testech máte chybu.

Např. za 42. kalendářní týden (od 12. 10. 20) bylo v DE provedeno celkem 1 195 661 testů, to je průměrně 170 808 testů denně. Opravte si to. Není pravda, že Německo tak málo testuje, jak píšete vy.

Zdroj: http://www.rki/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Testzahl.html?nn=13490888 (Tabellen zu Testzahlen)

1 0
možnosti
JP

"Ale ať je to tak, nebo tak, myslím, že na výjimky mají lidi v přední linii právo."

Ne nemají. Lidé, kteří jsou tvůrci současných opatření týkajících se nás všech mají být naopak násobně pečlivější při dodržování svých vlastních opatření než kdo jiný. Mají jít příkladem!

"Jsou plně aktivizováni v boji s pandemií, nasazují veškerý svůj čas, riskují své zdraví, když se přibližují na dosah nakažení. Měli by mít větší pole působnosti. Samozřejmě pouze lidi v krizovém štábu."

To je mám politovat, či co? Všichni jsou tam dobrovolně a jsou (myslím, že velice solidně) placení z daní nás všech. Riskují nakažení? Více než třeba zdravotníci, prodavačky, nebo kdokoli, kdo jsou z titulu své profese denodenně v kontaktu s mnoha zákazníky, pacienty, klienty..? Nenechte se vysmát.

"Rozhodně svou schůzkou nikoho zdravotně nepoškodili."

Pokud si já budu chtít na lavičce v parku vypít s kamarádem jedno pivo, budeme sedět klidně tři metry od sebe a budeme mít oba dva negativní testy, dostaneme okamžitě pokutu a bez pardonu pokutu. A Polici ČR bude NAPROSTO JEDNO, jestli kohokoli ohrožujeme.

A vůbec nemluvím o tom, že Faltýnek tvrdil, že seděli v restauraci, Prymula nejprve také, a pak se zázračně "rozpomněl", že to bylo v prostorách kapituly, což její probošt okamžitě popřel. Dále cituji "Faltýnek řekl, že s Prymulou probíral misi vojenských zdravotníků z USA. Prymula ale Respektu řekl, že tématem jednání byla mimořádná opatření a také to, co by měl ministr vylepšit z hlediska komunikace. Odpoledne pak doplnil, že řešili také problematiku plošného testování v Moravskoslezském kraji." Dále Prymula přidal další lež, cituji ""Já jsem byl v salonku, neviděl jsem tam, kde to jednání mělo být, přijel jsem na uvedenou adresu," snažil se své počínání ještě dopoledne omluvit Prymula. Poté ale připustil, že od začátku věděl, že jednání proběhne v objektu restaurace. "

Opravdu máte potřebu toto chování a lži jakkoli bagatelizovat či omlouvat? Promiňte autore, ale obhajujete pěkný hnus.

10 0
možnosti
Foto

Čísla vám nějak nesedí. V D 83mil. obyvatel aktual. denní přírůstek 11243, v CZ 10mil. obyvatel15000 denní přírůstek. V D testují kolem 150 testů na 100000 obyvatel Tak kdo je na tom lépe?

2 1
možnosti
Foto

Stalking je obtěžování, nikoliv sledování. A jsem rád že novináři dělají svou práci. Mně osobně vadí už jen taková maličkost, že všichni aktéři schůzky si zajeli poklábosit auty do zóny, kam je bez povolení zákaz vjezdu. A ať mi nikdo netvrdí, že si to povolení dopředu obstarali. Už jen takováto maličkost ukazuje papalášství, přehlížení dolních 10 milionů a pocit nadřazenosti.

13 2
možnosti
HH

tahle země je holt jejich...a 30% slabomyslných to nevadí, možná ještě imponuje...

3 0
možnosti
Foto

Zaujal mě ten druhý Váš odstavec. Souhlasím s ním. Hněv lidu bývá ošemetný. Kdoví, jak by se zachoval každý ten křikloun z lidu, kdyby byl na místě toho hříšníka. Křikloun má sice mnohokrát nižší plat a žádný vedlejší příjem, zato má čistou hlavu a může s Jarkem Nohavicou od rána po celý den zpívat si jen, mít čapku s bambulí nahoře, jíst kaštany a mýt se v lavoře - to je k nezaplacení!

2 7
možnosti
Foto

To není o platu, či mytí v lavoru, ale o morálce.

A ta našim hlavounům evidentně chybí.

12 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik