Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZT0-4

pyjonýr z tup 009 - 4

26. 9. 2011 19:59
Některým prostě peníze nesmrdí.

Ale naštěstí ještě žijí i slušní lidé.

0 0
možnosti
JS

jan_bivoj

26. 9. 2011 17:43
Nechápu

I kdyby fandovství bylo jen o klubu, tak je stále normální přestat být fanouškem, pokud ten klub koupí někdo, jako je pan Řebíček, protože majitel je velmi důležitou součástí klubu.

Jsou lidé a firmy, kteří přestanou obchodovat s firmou, kterou koupí nedůvěryhodný majitel, i když by na tom obchodním vztahu mohli dál solidně vydělávat. Radši přijdou o nějaký ten zisk, než dát všanc svoji pověst. Fanoušek má ze svého fanouškovství dobrý pocit, ale sám dává všanc svoji pověst, což je IMHO docela dobrý důvod nefandit něčemu, co patří panu Řebíčkovi.

Jediní, kteří si IMHO nemohou vybírat, jsou lékaři (Hippokratova přísaha jim nařizuje ošetřit i největšího vyvrhele) a advokáti (i ten největší vyvrhel má právo na advokáta, aby mohl prokázat, že tím vyvrhelem vlastně není).

0 0
možnosti
LD

amusia

26. 9. 2011 18:37
Re: Nechápu

Každý klub má svého majitele, ať už jde o fotbal, hokej, volejbal, basketbal atd . . . a nemyslete si, že jsou všichni majitelé, kromě pana Hřebíčka, poctiví a čistí. A odvrací se od nich fanoušci? Mě pochopitelně taktéž připadá p.Hřebíček podivně a nemyslím si, že veškeré prašulky nabyl poctivým podnikáním. Gesto potomků či příbuzných p.Bicana mě však připadá přinejmenším jako divné a unáhlené. Jó kdyby byl jmenovaný usvědčený vrah či obchodník s drogama, dejme tomu . . . co ale udělal? Až mu bude dokázáno, že podváděl, kradl či já nevím co, prosím . . . Ale zatím u nás platí presumce neviny, tož s tím moc nenaděláme. Jsem od dětství fanoušek Slavie a zůstanu jím v dobrém i ve zlém asi až do smrti. Přece nejde "přejít" s fanděním ke konkurenci jen proto, že jí koupil třeba sám Ježíšek. Do KHL odchází nemálo našich hokejistů a zkuste si zjistit něco o zázračně zbohatlých majitelých tamních klubů. Pan Hřebíček je proti nim velmi skromný diletant.

0 0
možnosti
RK

semelik

26. 9. 2011 15:41
Tyhle plky sám svým výrokem popíráte. Píšete

"Krví fotbalu jsou peníze, žádný klubismus už neexistuje" a pak se dovoláváte klubismu u fanoušků. Tak co vlastně platí?

0 0
možnosti
VZ

panmistr

26. 9. 2011 16:04
Re: Tyhle plky sám svým výrokem popíráte. Píšete

Krví fotbalu jsou peníze, ne klubismus. Klubismus učinkuje už jenom u fanoušků. Co je na té větě špatně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik