Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Voliči v deseti krajích jsou většinově pro Ano, "opodemoklub" na lidi nedá.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758428

Tak to jako fakt ne. Buď jste se pohádal s triviální matematikou, nebo skočil na špek Miloši Zemanovi.

1 1
možnosti
ZD

Opět se jako korouhvička točíte ze strany na stranu a hledáte argumenty, jak obhájit neobhajitelné. Diskutujete mezi dospělými, držte se prosím platných faktů a nevymýšlejte si svoje.

0 1
možnosti
PK

Senát je skutečně nepotřebný věc ...

5 4
možnosti
ZD

Máme ve státě jednu takovou ošklivou - nepěknou věc!:-)

1 0
možnosti
MS

Tak spiknutí proti Kalouskovi už netáhne. Jednu démonickou osobu vystřídala jiná. Dřív za všechno mohl Kalousek. Dnes Babiš. Schválně jak dopadne?

1 2
možnosti
ZD

Z obecného pohledu jak asi dopadne národní fronta trpaslíků ? Proti silné osobnosti pravidelně vítězí a nakonec vládne jiná silná osobnost. Národní fronta trpaslíků bez silné osobnosti se může dát dohromady, aby zvítězila a často se jí i vede. Problém je pak samo vládnutí, kdy chce mít každý trpaslík svou horu.

3 1
možnosti
TB

Ohledně nízké volební účasti - zcela jistě by prospělo, kdyby se spojily volby. Každý rok volby je nesmysl, stojí to peníze, lidí chodí málo a hlavně pro vládnutí je to neštěstí (ať už je u moci jakákoli strana).....Jednou za 2 roky by bylo ideální - volby do PS+ části Senátu + obce a za další 2 roky do další části Senátu + kraje + EU...a rovnou s tím spojit i třeba volbu prezidenta....jak by to bylo jednodušší a pro společnost přínosnější ....

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
ZD

Vítěz bývá jen jeden - to je již úděl toho kdo získá nejvíc hlasů, dosáhne nejnižšího času, vyhraje nejvíc bodů atd. atd. Slovní kličky a manipulace na tom faktu nic nezmění. :-)

4 1
možnosti
MK

Protestuji proti vašemu výkladu pojmu "vítěz voleb". Vítěz se neurčuje podle získaných procent. Vítězem je ten, kdo dokáže získat nadpoloviční většinu v zastupitelstvu.

Váš guru se takovým vítězem stane dost těžko, když je o něm známu že vysává a likviduje své partnery, mění názory rychleji než ponožky a je komunikační analfabet. Jediné, co dovede naprosto dokonale, je plačtivý výraz a floskule o tom, jak se proti němu všichni spikli.

Ke koaliční spolupráci je nutná alespoň minimální programová shoda a jeho program "fšeci kradnů" opravdu nikoho neosloví.

9 1
možnosti
ZD

Myslím, že pletete pojmy. Mrkněte na volební mapu a přečtete text pod ní.

Protestovat můžete proti lecčemus - i to za vás mnohé napovídá. Vítězné hnutí se vyhlašuje bez následného bianco souhlasu s vedoucí úlohou. Ta teprve vyplyne z povolebních jednání. Volební vítěz ale zůstává vždy jeden. Doplnění znalostí osvobozuje ducha. Zkuste!

5 2
možnosti
MV

koukam, ze slovnik a uknucenost pana premiera se siri skoro stejne jako covid...

7 2
možnosti
KT

Sveřepí šakali zavile vyli... a ani se jim nedivím. Koaliční potenciál musí budovat každá strana a pokud jej promrhá, má smůlu.

Prosím, vás odkdy je 22 % většina? Pak se divíte, že se o inteligenci voličů ANO mluví s despektem.

Většina ze 100 % je 51 %. Zastupitelstvo, které má vládnout a něco prosadit musí toto procento naplnit, jinak bude pouze nefunkční skupinkou zbytečných.

10 1
možnosti
ZD

Autor ani na jednom místě nemluví o tom, že ANO získalo většinu. S despektem tak hledím na vaše vyjádření.

3 0
možnosti

"Obcházení vítěze voleb není v naší demokracii nic nového."

Jistě, to už tu bylo v roce 1935 :-)

2 0
možnosti
MK

Ano, obešli Konráda Henleina a dobře udělali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik