Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za diskusi, i když to byl většinový souboj mezi pány Dandou a Flaškou. Pro pana Flašku. Byl jsem věrným voličem ODS, volil jsem je ještě v r. 2013. Jsem stále přívržencem Václava Klause, v dnešní sněmovně Václava Klause ml. a pana Kubery. Toho jsem uznával vždycky za jeho názory, teď v pozici předsedy senátu mě v tom stále utvrzuje. Volit ODS už ale nebudu, pánové Fiala, Staňjura a paní Němcová mi ji znechutili. Teď jsem voličem ANO a myslím, že mě to vydrží.

1 0
možnosti
ZD

Píšete a přemýšlíte jako normální člověk a pan Kubera stejně. To jen pár místních nerozumů si dělá ramena a píše nesmysly na odborné úrovní žáků základní školy. Hňupové se hrozí technologie a klidně si zařízení přihlašují do všelijakých cloudových řešení apod. Místo aby použili relevantní argumenty ptají se Vás na volby (to už je vrcholný stav hysterie). Tak jak se vede hybridní válka otevřeně na veřejně přístupných webech stejně se vede válka skrytě. Tu ale vedou odborníci a ti veřejně nevystupují.

K Brexitu se nedávno skvěle a vyjadřovali u pana Moravce. Ze všeho vyplývá, že složitost procesu a aktuální problémy je jedno velké divadlo, které má odradit případné následovníky. Kapříci si holt nechtějí nechat vypustit rybník.

1 0
možnosti
Foto

Ano, ta rudá kolona tu bude pořád opakovat dokola ty své mantry. Odchod Británie z EU je škoda pro všechny. Pro Brity, pro EU a i pro nás, protože to konzervativní křídlo v ní bude oslabené. Ale chápu, že přívrženci starých pořádků toto opěvují.

0 0
možnosti
FD

Až na toho Zemana a Bureše!

0 0
možnosti
Foto

Jenom pro vysvětlení - vy jste volič ODS?

0 0
možnosti
ZD

Dost ubohé nediskutovat a ptát se na volby. Strom se holt pozná podle ovoce - ne podle větví.

1 0
možnosti
SN

:-).......Jako vždy...výborně napsáno! Špehují všichni, bez zábran, jedině o tom nemluví a nechválí se svými úspěchy, jako naše BIS, s tím, že si skutečně svůj obolus zaslouží! R^R^R^

2 0
možnosti
DR

Na druhou stranu, letos to už bude mít BIS daleko jednodušší poněvadž může pověřit vypracováním Výroční zprávy za rok 2019 klidně i vlastní uklízečku. Výsledek totiž bude stejný.

3 0
možnosti
KP

R^ Sleduji již jen s úsměvem urputné snahy rozhlasových a televizních reporterů, včetně novinářů, vyrazit z různých osobností odsouzení prezidenta, nyní za jeho postoj ke kauze Huawei. Kubera byl docela osvěžující, takřka normální.

9 0
možnosti
ZD

Novináři se již dávno nesnaží informovat - mottem je sledovanost!!

Informace by se měla opírat o fakta. Sledovanost se opírá o bombastické titulky a ze soutěže kdo dřív udělá z komára velblouda.

2 0
možnosti