Diskuse

Slavíme samet.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro Vás, autore, je Severní Korea ideálním prostorem. Tam nejsou žádné z Vám vyjmenovaných komplikací. Pravda, nebudete mít asi denně plné břicho, nebudete moci přejít hranici, aniž by Vám někdo ustřelil kebuli, o tom, že byste si v hospodě zanadával na režim a zůstal na svobodě další den netřeba také mluvit. Ale když všechny tyhle marginálie pominete a vylepíte si doma portréty dynastie Kimů, budete v ráji.

1 2
možnosti
Foto

Proč nediskutujete k věci a hned vyrukujete s nesmyslem a posíláte autora článku do Severní Koreje? V diskuzích pod svými články mažete zcela slušné a k tématu příspěvky, a ten Váš je jaký?

2 0
možnosti
DR

Normálka, to jsou klasické žvásty těch dnešních jakodemokratů. Sami píšou ptákoviny, ale po druhých přitom chtějí argumenty.

2 3
možnosti
Foto

No, že by ausgerechnet vaše příspěvky hýřily argumenty, to se říci nedá.

4 0
možnosti
Foto

No, že by ausgerechnet vaše příspěvky zrovna hýřily argumenty, to se také říci nedá.

0 0
možnosti
DR

Tak to jste mě hned po ránu pobavil. A Vaše snad ano? ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jenom, já to na rozdíl od vás , alespoň netvrdím

1 0
možnosti
Foto

"Demokrat" pan Vodvářka maže slušné příspěvky a omlouvá svoje mazání nepravdivými důvody. Zpochybňuje mentální a sociální inteligenci jiných diskutujících.

2 1
možnosti
DR

A není tu sám že.

1 0
možnosti
Foto

To nevím, jestli zde je ještě někdo další, kdo maže slušné i pochvalné příspěvky. Ještě si mi nestalo, že bych si stačila přečíst slušný příspěvek a za pár vteřin ho našla šedě zapáskovaný, s výjimkou diskuze u pana Vodvářky.

1 0
možnosti