Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Beze sporu KARMA. Pozdě bycha honiti. A lidovec Bartošek je lhář - a t- a ostatní, se přesně chovají jako "oni" v letech tzv. totality.(Jak pravil kdysi V. Havel). Překrucují historii podle toho, jak se jim to zrovna hodí. A stáří, milá paní Trnková nepředpokládá moudrost, ale také hloupost a naprostou slepotu a hluchotu. My, jedině my "praví demokrati" to víme nejlíp viďte? (Jo, uvidím, co si většina národa myslí - ve volbách). Krásný den. ;-)

1 0
možnosti
Foto

A stáří, milá paní Trnková, nepředpokládá moudrost, ale také ne hloupost a naprostou slepotu a hluchotu. ;-)Rv

1 0
možnosti
Foto

V jste takový doktor Cvach zdejšího blogu :-)

3 3
možnosti
MB

Rozumím mantře - Lid je moudrý, čím starší ,tím lépe. Jde za svým vůdcem - zvítězí. Nenechá se zviklat - má své zkušenosti a rozum. Jde o typickou volovinu, která se line dějinami. Kdyby platila, pak je ÚV KSČ a tehdejší přestárlí představitelé - Sborem géniů, Edisona i Teslu by strčili do kapsy ... !

Proč se poctivě nenapíše ? Stárneme, máme odžito. Mylně nás to vede k názoru, že tak se získává rozum ! - Zůstalo nám to - Věřit ! Zejména tomu, že když jsme se zbavili KSČ a odporných přisluhovačů Stb - Tak si konečně si můžeme vyformovat rozumnou společnost ! Nejlépe tak, jako v Německu, ba v blízkém Rakousku.

Uděláme to tak, že bývalého komunistu si posadíme mna Hrad a agenta Bureše přímo do čela vlády ! Opravdu, těch 41 let nestačilo ? Již máme za sebou dalších 31 let. Kam jsme se posunuli ? Rozpočet nemáme, reformy nemáme, rezervy nemáme. Chvála bohu, že sliby se drží. Již stojí hala M. Sáblíkové a děvče radostně krouží po svém oválu. Nyní už jenom zbývá dobudovat ten kopec s ledovcem, pro E. Ledeckou. Pak nám všem - bude lépe ... :-)

4 3
možnosti
Foto

1) Ano, KSČ mohla být zakázána, ale levicové myšlení zakázat nelze. To se obnovuje stále a stále znovu.

2) Lepší než tento rozpočet by zcela jistě bylo rozpočtové provizorium. Zdravotnictví na novém státním rozpočtu závislé není, příjemci sociálních dávek včetně důchodců mohou nést alespoň takové břemeno pandemie, že jim neporosotu příjmy, když mnoha ostatním klesnou nebo zcela zmizí.

3) Přijímat daňové zákony v prosinci je zločin a neustále měnit podmínky je také zločin. Pokud mají být daňové zákony přijaty jen na dva roky, je to nezodpovědné.

4) deficit bude zcela jistě vyplýtván a nikam se "neproinvestujeme". na to je potřeba, aby fungovaly poptávková a nabídková strana a to v restrikcích evidentně nejde.

2 0
možnosti
HH

„Schodek 320 miliard vypadá hrůzostrašně, ve světle reality je to ale asi maximum možného“ Realita je taková, že to číslo je nereálné a oni to sami dobře vědí...vždyť proboha snižují daně a ten výpadek tam není započítaný ani jiné předvolební dary a úplatky...Navíc to počítá s růstem HDP o 4%...

Chápu, že Agentovi věříte vše, ale jak říkal ministr zdravotnictví, když vláda vyhlásí nesmysly, použijte selský rozum...

1 0
možnosti
ZJ

Ten deficit si vyčetli ze skleněné koule.

Neznají ( ani přibližně) příjmy ani výdaje. Ale je to zákon.

Po Novém roce navrhne Venezuela další dávky, PES zavře další podnikání.

Ale, jak řekl jeden bývalý premier. ZDROJE JSOU.

0 0
možnosti
RK

Členka národní ekonomické rady vlády ekonomka Horská poslala premiérovi Babišovi rezignační dopis. Cituji z jejího vyjádření na soc. sítích:

"Vzdávám to. Dne 19.12. 2020 jsem se rozhodla rezignovat na čestnou funkci člena Výboru pro rozpočtové prognózy. Flagrantní porušení pravidel sestavení rozpočtu, nerespektování principů řádného hospodáře, bezprecedentní ohrožení rozpočtové udržitelnosti.."

A za mně, pokud někdo předloží rozpočet, který na první pohled nereflektuje na straně příjmů realitu o minimálně 100 mld., měl by jít sedět za podvod.

3 0
možnosti
TB

Tak dokud ten zákon o daních není schválen, tak ho nemůžou dát do rozpočtu ;-) čili v lednu budou muset rozpočet novelizovat...asi tak ;-)

2 1
možnosti
Foto

J67i46r41i 40C85i59z

21. 12. 2020 12:26

R^Napsal jste to vyborne, vazeny pane autore. Clovek s velkymi zivotnimi zkusenostmi pouziva hlavu k posouzeni toho, co je mu predkladano jako jedina "pravda". Kdyz vidim politiky z tzv. pravicovych stran a podivam se na jejich minulost pred r.89, tak se jedna predevsim o nomenklaturni kadry (prevlecene bolseviky). A takovy chce svetu kazat o moralce? Dokud tyto pravicove partaje neprojdou katarzi s cilem se vsech nomenklaturnich kadru zbavit, nejsou volitelne. Pan Bartosek z KDU je typicky priklad (rikam mu Mussolini). Velmi rad blbe zvani s velkymi gesty a ke vsemu je krestan asi jako byl Stalin demokrat. Predvadi priserne divadlo.

3 4
možnosti
MB

Jiří, nic osobního. Na Hradě sedí opakovaný, soudně odsouzený recidivista - Pro mne nemyslitelné. Vládu vede 2x mezinárodními soudy potvrzený agent Stb - Pro mne nemyslitelné. O jaké morálce mluvíte ... ?

Rozpočet 2021 neexistuje. Nadhodnocené příjmy - růst HDP a naopak podhodnocené výdaje 320 mld + minimálně dalších 100 = Daňový balíček. Naprostý paskvil. Nedá se schvalovat až koncem roku ! Chaos v následném!- Až to Zeman ne-podepíše, začne nejdříve platit k polovině ledna 2021. Chaos v účetnictví, jak se na to dá připravit ? Až to začne platit - Tak to už přestane platit - Musí se to předělat ! Vaše oblíbená Vláda Národního chaosu a skupina mravných ? ... :-)

4 0
možnosti