Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

17. 9. 2011 12:34
A proč si myslíte, že se k majetku, který získají za 1 Kč

budou chovat jako řádní hospodáři?... že ho budou považovat za svůj a nebudou ho chtít se ziskem prodat, aby dostali od státu zadarmo jiný????

0 0
možnosti
K

kionxyx

17. 9. 2011 12:01
Dobrý den!

Souhlasím s příspěvkem níže pode mnou.

Jinak rád bych se Vás na něco zeptal.

Prosím pokud můžete napište mi na e-mail:roman.prazak@klikni.cz

Děkuji.

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

14. 9. 2011 15:39
Jaká je pravda????

Bohužel, tady neexistuje žádné řešení. Jiná mentalita se dá těžko předělat. Jediné je nechat je žít tak, jako za první republiky neplést se do nich a nedávat stále větší finanční přínosy do jejich života. Oni jsou prostě jiní, za to nemohou, je jim jinakost vrozená. Proč se stále politici chtějí angažovat tam, kde nejsou výsledky? Chtějí být "HODNÍ" v Bruselu? A sedět v klidu na svých židličkách a nemít starosti? Hlavně, že mají imunitu a mohou udělat cokoliv. Je to stejné, jako s Afrikou! Proč se do nich stále pletou cizí národnosti s cizího kontinentu? Afrika je docela něco jiného, kdy si to pání zápaďáci uvědomí. Píchli do vosího hnízda a to je špatné.

Hezký den všem.

0 0
možnosti
8

837

14. 9. 2011 15:38
No tohle by opravdu fungovalo

;-DTo by měli paraziti od exekutorů hotové žně, a všechen tenhle majetek by skončil u nich. Mít nemovitost to je pro cikána který stále dokola seká dluhy opravdu velký problém.

A co by tomuhle řekl ÚS pokud by takovouhle šanci na nové bydlení dostali cikáni tak potom by tu možnost snad měli dostat všichni kdo nemají vlastní bydlení. ?8-o

0 0
možnosti
VH

Stará kára

14. 9. 2011 15:15
Víte,

oni neumí se svým majetkem zacházet ani mnozí majitelé bytů (zejména nechápou, že jejich majetkem jsou i společné části, že je jejich střecha, i když bydlí v přízemí). A ti si ty byty zaplatili. Lidé, kteří si  neváží majetku cizího tak, že ho zplundrují si nebudou vážit ani toho darovaného. Vy máte dojem, že se cikáni stěhovali do vybydlených domů?????

    Mimochodem: Proč mám dávat materiál a zařízení, proč mám platit odborníky i ty ničitele? Vím, píšete stát by dal ---- jenže stát nemá ručičky, aby si vydělal, to jen já musím ty zrůdnosti platit.

    A ještě drobnost: Až někdo příště prohlásí, že na korupci jde 50 %, bude to pravda? Bude - asi taková, jako těch 20 %: z prstu vycucaná.

0 0
možnosti
X

xychteen

14. 9. 2011 15:04
Obávám se, že je to stejně blbý řešení jako to kritizovaný

:-/

2 0
možnosti

dva mraky

14. 9. 2011 15:02
nefugnuje to

Že tohle nemůže fungovat dokázali experimentálně komunisté, když dali cikánům domy v Sudetech. Vybydleli a táhli dál

0 0
možnosti
S

sn63

14. 9. 2011 14:58
to je blbost

dělal jste někdy s cikanama kteří makat nechtěj . Nemůžete jim dát material a nářadí  na opravu . Vše rozkradou . Ale pokud seženete cikány kteři opravdu chtějí makat rukama  a ne jen hubou tak je nemůžete nechat bydlet v kolonii nemakačenků. A je tu další sestěhovávani protože nesežene většinu ze skupiny která by chtěla a vážně chtěla práci

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

14. 9. 2011 14:37
Cikán nemá vztah k majetku.

To je, jako by hnisavý vřed sám začal tvořit zdravou kůži. Nezačne. Vřed musí vyhnisat a tělo vytvoří na jeho místě zdravou kůži. Jenom dnes jsme ve stádiu, kdy ten vřed posouváme po těle jinam a tváříme se, že léčíme, i když na jiném místě vzniknou vředy dva. Co bude, až bude vředů tolik, že se bude rozhodovat o bytí či nebytí těla? Dojde nakonec k nasazení antibiotik?

0 0
možnosti
VZ

panmistr

14. 9. 2011 14:29
Stav, kdy zasahuje

policie proti komukoliv je nadále neúnosný. Pouze posílit finančně dotčené regiony také není možné. Jakýkoliv obnos spadne jako do černé díry. Romy je potřeba pouze na něčem zainteresovat. Aby si opravovali své zničené (sami je zničili) byty a domy je dobrý nápad. Když i to budou následně ničit, lze je pronásledovat zákonem. Ani vlastní dům si nikdo nesmí beztrestně zničit. Takto je dav pouze zažene do svých vymlácených dveří, aby z oken bez skla a rámu zdvihali prostředník. Až se situace zklidní, vyjdou s večerem opět na své loupežné výpravy.

0 0
možnosti
X

xena123

14. 9. 2011 14:36
Re: Stav, kdy zasahuje

1)Vlastní dům si může každý ničit jak chce, pokud tím neohrožuje bezpečnost, případně pokud to neznehodnocuje okolní nemovitosti. pokud nemám pravdu, napište § dle kterého byste to stíhal.

2)Když nejsou romové mnohdy stíháni za ničení cizího majetku, myslíte, že budou stíháni za ničení vlastního?

0 0
možnosti